Εβελίνα Παπούλια: Ο σύντροφος της Αφροδίτης Λιάντου, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, στο οικογενειακό τραπέζι

Τις ημέρες των Χριστουγέννων τα περισσότερα σπίτια γεμίζουν από κόσμο, καθώς όλοι επιθυμούν να τα περνούν με τις οικογένειες και τους αγαπημένους φίλους τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Εβελίνα Παπούλια, η οποία έχει αδυναμία στη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου και κάθε φορά επιθυμεί να βρίσκεται με ανθρώπους που αγαπά και την αγαπούν.

Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

μια φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, στην οποία ποζάρει ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους. Μικροί και μεγάλοι χαμογελάνε στον φακό μη κρύβοντας την ευτυχία τους που είναι όλοι μαζί μια τέτοια ημέρα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που υπήρχαν στη φωτογραφία ήταν και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα είναι σε σχέση με την Αφροδίτη Λιάντου. Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ζευγάρι, όμως η παρουσία του στο οικογενειακό τραπέζι επιβεβαιώνει τη σχέση τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelina Papoulia 1111 (@evelina_papoulia_official)

«Και δεν είμαστε όλα τα ξαδέλφια ούτε όλοι οι αγαπημένοι μας φίλοι… Γιατί και οι φίλοι οικογένεια είναι!! Λείπουν αρκετοί!! Χρόνια πολλά σε όλους εσάς από εμάς…. Και σας ευχόμαστε οικογενειακές στιγμές με αγάπη χαρά γλέντια ευτυχία και υγεία. Του χρόνου όλοι μαζί!!», έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Πώς θα θωρακίσεις τον οργανισμό σου από τη γρίπη

 Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Απόδραση στο Λονδίνο με την κόρη τους

 Ησαΐας Ματιάμπα: «Έκλαψαν» Σεργουλόπουλος – Μελιτά με όσα είπε για τη γυμνή εμφάνιση στο θέατρο

Keywords
Τυχαία Θέματα