Εβελίνα Παπούλια: «Πέρασα σοβαρή κατάθλιψη, γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα»

Την Εβελίνα Παπούλια υποδέχεται ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» το μεσημέρι του Σαββάτου 30/9. Η γνωστή ηθοποιός σε μια εξομολόγηση καρδιάς μίλησε για την αναγνωρισιμότητα την περίοδο της σειράς «Δύο Ξένοι», τη σοβαρή κατάθλιψη που πέρασε αλλά και την κόρη της.

Η Εβελίνα Παπούλια για την κατάθλιψη που πέρασε

«Ήταν

φρίκη για μένα η αναγνωρισιμότητα με τους Δύο Ξένους. Δεν ήταν όπως σήμερα με τα social media. Ήμασταν όλοι πολύ αγνοί. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ.

Νομίζω – δεν τα έψαχνα τότε –  ότι πέρασα σοβαρή κατάθλιψη από αυτό. Έμπαινε στο σπίτι μου και έβγαζα ήχους από κλάματα που δεν τους είχα ακούσει ξανά. Δεν το άντεχα, ήταν πολύ δύσκολο», εξομολογήθηκε η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Η Εβελίνα Παπούλια για την απόφαση να γίνει μητέρα στα 27

«Η κόρη μου η Αφροδίτη ήρθε τελείως τυχαία. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνω παιδί, γιατί είχα κάνει και μία εγχείρηση και μου είχε πει ο γιατρός ότι όσο νεότερη κάνω παιδί τόσο καλύτερα θα είναι, αν θέλω βέβαια να κάνω. Εγώ από πιτσιρίκι ήταν σαν να είχα δρομολογήσει τη ζωή μου. Είχα πει στα 27 θα κάνω παιδί. Ήθελα παιδί οπωσδήποτε.

Και κάπως έτυχε και μένω έγκυος 27 χρονών. Υπήρχε ένα δίλημμα τι θα κάνω. Με τον Γιώργο δεν ήμασταν καιρό μαζί. Μπορεί να ήμασταν και έξι μήνες. Δεν το ήξερε η μητέρα μου, το είχα πει μόνο στον πατέρα μου.

Με ρώτησε τι θέλω και του απάντησα ότι θέλω να το κρατήσω. Μου είπε σκέψου ότι είχα κάνει έναν δεύτερο γάμο και θα είχα κάνει άλλο ένα παιδί. Μετά το είπα στους άλλους. Και ο Γιώργος το έμαθε κατόπιν εορτής. Του έκανα λίγο τη δύσκολη γιατί δεν ήθελα να τον αγχώσω αλλά μου είπε “εντάξει, πάμε”», ήταν τα λόγια της.

Το απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπακοδήμου: Η συγκινητική ιστορία του νέου μέλους της οικογένειάς της

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα – Την παρηγόρησε ο Σκουλός

Harry Potter: Πασίγνωστος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα