Σάκης Αρσενίου: Τα δύο ονόματα που θα πάρει ο γιος του -«Θα δρομολογήσουμε τη βάφτιση πιο νωρίς από τον γάμο γιατί…»

Πριν από μερικούς μήνες ο Σάκης Αρσενίου έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, αφού η σύντροφός του, Λαμπρινή Πλεύρη, έφερε στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον ερχομό του γιου του στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου και παραδέχτηκε αρχικά πως ο μικρός μοιάζει πολύ στη μαμά του. Παράλληλα, απάντησε και για τα σχέδια γάμου – βάφτισης, λέγοντας πως έχει κάνει την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, ενώ αποκάλυψε και τα δυο ονόματα που θα πάρει

ο γιος τους.

Όσα είπε ο Σάκης Αρσενίου στην εκπομπή του Alpha

«Θα δρομολογήσουμε τη βάφτιση πιο νωρίς από τον γάμο γιατί καθίσαμε συζητήσαμε γιατί αν κάνουμε βάφτιση και γάμο μαζί, το παιδί θα τρελαθεί. Θα έχει μεγαλώσει και θα πιάσει τον παπά από τα γένια. Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Κωνσταντίνος αλλά και το δεύτερο όνομα Εφραίμ γιατί τον είχαμε τάξει και θα τον βγάλω Κωνσταντίνο – Εφραίμ», είπε ο Σάκης Αρσενίου για τα ονόματα που θα πάρει ο γιος του.

«Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου δεν το είχα καν στο μυαλό μου ότι θα ήταν η γυναίκα που θα παντρευτώ, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο όμορφο. Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις», είπε στη συνέχεια.

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπακοδήμου: Η συγκινητική ιστορία του νέου μέλους της οικογένειάς της

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα – Την παρηγόρησε ο Σκουλός

Harry Potter: Πασίγνωστος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή

Keywords
Τυχαία Θέματα