Εβελίνα Παπούλια σε Αφροδίτη Λιάντου: «Είμαι ευγνώμων που είσαι κόρη μου»

Η Αφροδίτη Λιάντου έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της πριν από δύο σεζόν μέσα από τη σειρά του Mega «Γη της Ελιάς» και τον ρόλο της Μυρτάλης. Μετά από δύο χρονιές επιτυχίας, ο Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε πως η ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στον τρίτο κύκλο, με την ίδια να ετοιμάζει να επόμενα βήματά της.

Ένα από αυτά, μάλιστα, ανακοινώθηκε πρόσφατα μέσα από το προφίλ της στο Instagram και δεν αφορά στην υποκριτική. Ειδικότερα, η Αφροδίτη Λιάντου

δημιούργησε τη δική της εταιρεία με τσάντες, όπως αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης.

Έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη, η Αφροδίτη Λιάντου έκανε πραγματικότητα ένα μεγάλο όνειρό της. Η Εβελίνα Παπούλια, λοιπόν, έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανη και να καμαρώνει την κόρη της που προσπαθεί και παλεύει για να υλοποιήσει τους στόχους της.

Η Αφροδίτη Λιάντου έκανε μια ανάρτηση στα social media, προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της για τη σειρά με τσάντες που δημιούργησε. Η Εβελίνα Παπούλια, λοιπόν, προέβη σε ένα σχόλιο γεμάτο αγάπη και θαυμασμό για την κόρη της.

«Καρδιά μου, καλή αρχή! Με κάθε όνειρό σου που προσπαθείς και το κάνεις πραγματικότητα με κάνεις υπερήφανη! Είμαι ευγνώμων που είσαι κόρη μου! Και ευχαριστώ κάθε μέρα τον Θεό για το θείο δώρο μου έκανε… Εσένα! Σε λατρεύω», έγραψε η Εβελίνα Παπούλια.

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη του στο «The Voice» με τη 16χρονη Μαρία

 Σάκης Τανιμανίδης: Η αντίδρασή του στο νέο hair look της Χριστίνας Μπόμπα

 Γιώργος Δασκαλάκης: Ευχάριστα νέα για τη μάχη του με τον καρκίνο – «Από το στάδιο 4 καταφέραμε να τον πάμε…»

Keywords
Τυχαία Θέματα