Ευγενία Δημητροπούλου: «Ήθελα τόσο πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί που θα έκανα ό,τι χρειαζόταν»

Η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και στον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη και μίλησε για τον γάμο της και την υιοθεσία της κόρης της, Εύα, από την Αφρική. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι επιθυμούσε πολύ να γίνει μητέρα και έτσι ήταν διατεθειμένη να κάνει ό,τι ήταν απαραίτητο για να γίνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Σχετικά με την απόφαση να παντρευτούν με τον σύζυγό της, η Ευγενία Δημητροπούλου

δήλωσε: «Πάντα με άγχωνε ο γάμος και το “για πάντα”. Ο γάμος έγινε κατά κύριο λόγο για να ολοκληρωθεί το θέμα της υιοθεσίας. Το θέλαμε βέβαια. Το τελευταίο διάστημα με το παιδί νιώθω σαν ζογκλέρ και είμαι με ένα σημειωματάριο στο χέρι και γράφω τα πάντα. Δε θα τρελαθώ, ούτε θα είμαι από αυτές που θα κουβαλάνε 15 χιλιάδες πράγματα μη τυχόν συμβεί κάτι, καθόλου έτσι...».

Όσον αφορά στην υιοθεσία της κόρης της, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Ήθελα τόσο πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί που θα το έκανα ό,τι κι αν χρειαζόταν να περάσω. Δε με απασχόλησε καθόλου γενικότερα το πώς θα το δει κάποιος. Με απασχολούσε μόνο το τι θέλω εγώ και ο άντρας μου να κάνουμε. Είχα μόνο αυτό στο μυαλό μου. Δεν με ενδιέφερε ποια θα είναι η δική σου γνώμη. Είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε αυτό και βάλαμε όλη την ενέργειά μας για να το καταφέρουμε».

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Κουλιανού: «Έκανα δοκιμαστικό για το GNTM, αλλά αποφασίστηκε κάτι άλλο»

 Ίκερ Κασίγιας: Ανακοίνωσε ότι είναι γκέι μέσω ενός tweet και μετά το διέγραψε

 Αργύρης Αγγέλου: «Πρόλαβα να πω στον μπαμπά μου αυτά που ήθελα πριν φύγει»

Keywords
Τυχαία Θέματα