Ευγενία Σαμαρά: Το ιδιαίτερο μήνυμα για τα γενέθλιά της και η αποκάλυψη της ηλικίας της

Η Ευγενία Σαμαρά επέστρεψε στη βάση της στην Αθήνα μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η γνωστή ηθοποιός έκανε φέτος αρκετά ταξίδια, μεταξύ άλλων στη Σαμοθράκη, στην Αμερική και στο Περού.

Γενικότερα το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ ιδιαίτερο για την Ευγενία Σαμαρά, καθώς ήταν το πρώτο που πέρασε μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ποιμενίδη. Οι δυο τους υπήρξαν για εννέα χρόνια ζευγάρι, ωστόσο πριν

από λίγους μήνες αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Η Ευγενία Σαμαρά που από τον Σεπτέμβρη επιστρέφει στον Alpha με το «Σασμό», είχε την Τετάρτη 30/8 τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός έγινε 36 ετών και θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δεκάδες ευχές που της έστειλαν, στέλνοντας παράλληλα ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα.

«Τριακοστή έκτη περιστροφή γύρω από τον ήλιο για εμένα και θα αφήσω αυτό εδώ: Αφέσου στο απίστευτο και μην σκέφτεσαι τίποτα. Ζήσε συνειδητά. Ταξίδεψε να χορτάσουν τα μάτια σου. Παίξε σαν να είσαι παιδί. Κάνε νέα ξεκινήματα. Αγάπησε με την ψυχή σου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευγενία Σαμαρά στην ανάρτησή της.

Δείτε παρακάτω τη σχετική της δημοσίευση: 

View this post on Instagram

A post shared by Evgenia Samara (@eugeniasamara)

Διαβάστε ακόμα:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το βίντεο από τις διακοπές με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη

Ταλαιπωρία για την Ιωάννα Τούνη και τον γιο της -Το μήνυμα στα social media

Μαρία Μπακοδήμου: Ξεσπά για το bullying στη Σάσα Σταμάτη- «Τους κάνετε να φοβούνται ακόμα περισσότερο την διαπόμπευση»

Keywords
Τυχαία Θέματα