Εύη Σαλταφερίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star»

Η Εύη Σαλταφερίδου αποχώρησε από το «Survivor All Star» με το ποσό των 80.000 ευρώ, καθώς παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο 16 ολόκληρες εβδομάδες.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Βλέπω εδώ τη Μαριαλένα να κλαίει και στεναχωριέμαι περισσότερο. Όταν μπήκα στο Survivor σκεφτόμουν ότι είναι ένα παιχνίδι είναι και ότι δεν θέλω να στεναχωρηθώ.

Είπα ότι θα το ζήσω μέχρι εκεί που θα με πάει ο κόσμος, γιατί εκείνος αποφασίζει. Η ζωή μας είναι έξω. Χαίρομαι πάρα πολύ και για την Μπλε

ομάδα στην όποια ήμουν πριν. Εύχομαι όλα τα παιδιά να προσέχουν τους εαυτούς τους και να μην έχουν κακές σκέψεις», είπε η ίδια όταν ο Γιώργος Λιανός της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγες ημέρες μετά, η Εύη Σαλταφερίδου επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη της ανάρτηση. Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μερικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία αναφέρει πως έχει πολλά να πει με τους διαδικτυακούς της φίλους τώρα που επιστρέφει στην Ελλάδα.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/04/230430160000_saltaferidou.mp4

«Μετά από τέσσερις μήνες πήρα το κινητό μου και εγώ στο χέρι μου. Καθόλου δε μου αρέσει που πήρα το κινητό να ξέρετε. Είναι πάρα πολύ ωραία χωρίς τηλέφωνο τέσσερις μήνες, αλλά τουλάχιστον επικοινωνώ με τους δικούς μου, με εσάς. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα πολύ ωραία μηνύματα που μου έχετε στείλει και για αυτά που δεν είναι ωραία. Δεν πειράζει. Νομίζω ότι έχουμε πολλά να πούμε», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στα InstaStories της.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Συρίγος: Ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια μετά τη δήλωση για τα τετραπληγικά παιδιά -«Είναι ντροπή αυτό που έχει ειπωθεί»

Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη: «Έκανα υπομονή με όσα είδα στο παιχνίδι, νιώθω στενοχωρημένος»

Eurovision 2023: Αναχώρησε για το Liverpool ο Victor Vernicos -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα