Εύη Βατίδου: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον 35χρονο σύντροφό της

Ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει στην προσωπική ζωή της η Εύη Βατίδου τον τελευταίο καιρό, καθώς βρίσκεται σε μια όμορφη σχέση. Το ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε το πρώην μοντέλο μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της στη «Super Κατερίνα».

Η Εύη Βατίδου αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύντροφός της έχουν μια διαφορά ηλικίας 12 χρόνων, γεγονός, όμως, που δε στάθηκε εμπόδιο στο να έρθουν κοντά και τελικά να γίνουν ζευγάρι. «Τη λέμε την ηλικία. Είμαι 47 και ο σύντροφός μου είναι 35», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Το πρωί της Πέμπτης 4/5, η Εύη Βατίδου

μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του. Ο λόγος για τον Ηλία Κωνσταντίνου, ο οποίος εργάζεται ως μοντέλο και λατρεύει τα ταξίδια, όπως φαίνεται από το προφίλ του στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εύη Βατίδου (@evivatidou_official)

Η Εύη Βατίδου ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του νέου συντρόφου της, με την ευτυχία της να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

«Μερικές φορές, οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία!», έγραψε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα