Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το «Survivor All Star» μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, μετά από ένα σύντομο αλλά έντονο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο. Η επιχειρηματίας δεν κατάφερε να βρει την αγωνιστική φόρμα της και έτσι πολύ γρήγορα οι συμπαίκτες της την έβγαλαν στον τάκο με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

Όσο βρισκόταν μέσα στο «Survivor All Star» συνέβη το φονικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στέρησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, βυθίζοντας στο πένθος την ελληνική κοινωνία. Η παραγωγή του reality επιβίωσης αποφάσισε να μην ενημερώσει τους παίκτες για την εθνική τραγωδία

κι έτσι όλοι μαθαίνουν για το τραγικό περιστατικό με την έξοδό τους από το παιχνιδι.

Το ίδιο συνέβη και με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ενημερώθηκε για ό,τι συνέβη στην Ελλάδα στις 28 Φεβρουαρίου μόλις πήρε το κινητό στα χέρια της.

Η πρώην Survivor θέλησε η πρώτη ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star» να είναι σχετική με τα Τέμπη, μιας και το σοκ είναι μεγάλο.

Έτσι, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος, αποφεύγοντας να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. «Τέμπη», αρκέστηκε να σημειώσει.

Και μπορεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να έχει να πει πολλά για όσα βίωσε μέσα στο «Survivor All Star», όμως μετά από τέτοια γεγονότα – που στερούν τη ζωή σε τόσους ανθρώπους – τα υπόλοιπα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Κοκλώνης: Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της αδερφής του

 J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

 Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Πήγε με τον έξι μηνών γιο του για… μπιλιάρδο

Keywords
Τυχαία Θέματα