Νίκος Κοκλώνης: Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της αδερφής του

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προέβη ο Νίκος Κοκλώνης κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού live του J2US. Ο γνωστός παρουσιαστής ακούγοντας τη Βίκυ Σταυροπούλου να μιλάει για τη Νέα Υόρκη, θέλησε να αναφερθεί δημόσια στην αδερφή του, όπου βρίσκεται εκεί.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως η αδερφή του αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να υποβληθεί σε ένα σοβαρό χειρουργείο. Η ίδια είναι

καλά, βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης κι ο παρουσιαστής της ευχήθηκε δημόσια περαστικά και σύντομα να επιστρέψει κοντά του.

«Τώρα δεν μπορώ να μην πω, γιατί είμαι αυθόρμητος. Είπες Νέα Υόρκη και θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και ένα φιλί στην αδερφή μου, η οποία…

Για όλους είναι δύσκολα, για μένα προσωπικά, έχουμε ζήσει και σαν χώρα αυτή την τραγωδία, και στην αδερφή μου περαστικά. Περαστικά αδερφούλα μου, γιατί χειρουργήθηκε για κάτι σοβαρό», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Είναι καλά. Θέλω να της πω πως την αγαπώ και πως μου λείπει μέσα από την καρδιά μου. Ελένη, το λέω και το νιώθω, δεν το λέω για σόου. Να είσαι καλά και γρήγορα να είσαι πίσω εδώ να σε δω ή αλλιώς θα έρθω εγώ.

Είμαι χαρούμενος που υπάρχεις ακόμα εδώ μαζί μας. Συγγνώμη για αυτό. Όσοι κατάλαβαν, καταλάβαν. Ξέρετε την περιπέτεια που είχε», πρόσθεσε στη συνέχεια χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα:

 Άγγελος Λάτσιος: Γενέθλια για τη Γαία Μερκούρη – Η φωτογραφία και η δημόσια ευχή

 J2us: «Έμεινε» ο Πάνος Καλίδης – «Ρε μάνα είμαι στον αέρα»

 Φαίη: Εκθαμβωτική στον τελικό του «The Voice» – Τα πρώτα λόγια της

Keywords
Τυχαία Θέματα