Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ξανά ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της -Οι φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χώρισε στις αρχές του περασμένου Γενάρρη με τον άντρα που ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, γεγονός που είχε αποκαλύψει η ίδια στις τηλεοπτικές κάμερες. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελε να μπει στο «Survivor All Star».

«Αυτή την περίοδο που έχω χωρίσει, θα ήθελα να πάω στο Survivor. Έχει γίνει κάποια κουβέντα και πιστεύω ότι όλα είναι από την παραγωγή. Το ότι χώρισα και θέλω να μπω στο παιχνίδι είναι γιατί “φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια”. Ο χωρισμός είναι

πολύ επώδυνος, ειδικά όταν υπάρχει αγάπη, είναι σαν ένας θάνατος. Δίνω δεύτερες ευκαιρίες, αλλά αν κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου δύσκολα ξανά δίνω», είχε πει χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του «Happy Day», η οποία μάλιστα είχε παραδεχτεί πως δέχτηκε απιστία.

Οκτώ περίπου μήνες μετά φαίνεται πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νέου άντρα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα γιθα πρώτη φορά με τον νέο της σύντροφο.

Μπορεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στα σχετικά στιγμιότυπα που δημοσίευσε να κρύβει το πρόσωπο του άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά, ωστόσο μπορούμε να διακρίνουμε το τρυφερό φιλί που ανταλλάσουν στο στόμα.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά στιγμιότυπα: 

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει -Μαρίνα και Αργυρρώ βυθίζονται στο πένθος

Βίκυ Χαντζή: «Ο χώρος είναι ανδροκρατούμενος, το ρεπορτάζ όμως δεν…»

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μπορείς να λες ότι είσαι αριστερός και να μένεις στην Εκάλη»

Keywords
Τυχαία Θέματα