Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν θέλω να χάσω τον Βασάλο από τη ζωή μου»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και μίλησε για τις συζητήσεις που κάνει για την επόμενη σεζόν, τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά τον χωρισμό, ενώ σχολίασε και την «κόντρα» του με τον Ηλία Γκότση.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να χώρισαν αρκετό καιρό πριν, ωστόσο προσπάθησαν να προστατέψουν αυτό το γεγονός από τη δημοσιότητα, προκειμένου να πάρουν τον χρόνο τους και να προσαρμοστούν στα νέα

δεδομένα της ζωής τους. Παρά τον χωρισμό τους, οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και εξακολουθούν να έχουν καθημερινή επαφή.

«Είμαι σε συζητήσεις για τη νέα χρονιά, θα δείξει αν θα ευδοκιμήσουν. Στόχος μου είναι να κάνω κάτι που θα κάνει την Ευρυδίκη χαρούμενη. Έχετε βαρεθεί να με ακούτε να το λέω αλλά αυτός είναι στόχος μου», ήταν η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τα επαγγελματικά σχέδιά της.

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τόσο για τη σχέση τους σήμερα όσο και για την κόντρα του με τον Ηλία Γκότση.

«Είναι άψογες οι σχέσεις μας. Τον αγαπάω, με αγαπάει. Αυτό δεν αλλάζει, περάσαμε πολύ ωραία. Δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου, όπως και εκείνος δεν θέλει το ίδιο. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά, τον συμβουλεύομαι, με συμβουλεύεται και όλα είναι μια χαρά.

Έχουμε βρεθεί από κοντά μετά το Survivor και συζητήσαμε τα του παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν ήταν άδικη η αποχώρησή του αλλά εγώ ήθελα να τον δω πιο μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σχετικά με τον Ηλία Γκότση και τα καρφιά και τις σπόντες που ανταλλάσσουν μεταξύ τους, η ίδια τοποθετήθηκε λέγοντας: «Δεν παρακολουθώ το παιχνίδι. Άντε όταν βγήκα να είδα το παιχνίδι για δύο εβδομάδες, μετά δεν έβλεπα γιατί δεν μπορούσα την τοξικότητα. Δεν ξέρω τι έχει γίνει.

Έχω ακούσει και τις δύο πλευρές αλλά δεν ήμουν παρούσα για να ξέρω τι έχει γίνει. Έχω καλές σχέσεις και με τους δύο, δεν είμαι φίλη με τον Γκότση αλλά τον εκτιμώ. Έχω μιλήσει με κάποιους μετά το παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμα:

 Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αποκάλυψε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας φλέρταρε εκείνη πρώτα στο «Survivor» -«Μετά πήγε στη Βρισηίδα Ανδριώτου…»

 Γιώργος Ηλιόπουλος: «Συγκλονίστηκα, θυμάμαι ότι έκλαιγα διαβάζοντάς το»

 Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει το ωραιότερο νέο της ζωής της -Η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο

Keywords
Τυχαία Θέματα