Φαίη: Εκθαμβωτική στον τελικό του «The Voice» – Τα πρώτα λόγια της

Χαμογελαστή και πιο λαμπερή από ποτέ η Φαίη καλησπέρισε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στον μεγάλο τελικό του «The Voice» το βράδυ του Σαββάτου 11/3. Η οικοδέσποινα του μουσικού show υποδέχτηκε τους τέσσερις coaches και τους επτά φιναλίστ στο stage και σήμανε την έναρξη του grand finale!

Η Dodona, ο Μωυσής Παπαμωυσέως, η Μαρία Σακελλάρη, η Εβίτα Θεοδωροπούλου, η Σίσσυ Πολυδώρου, η Celina Michael, ο Λάμπρος Τσιαπούτας είναι οι καλλιτέχνες που διεκδικούν τον τίτλο του «The Voice

of Greece».

Στην έναρξη, λοιπόν, του live, η Φαίη είπε: «Καλησπέρα, καλωσορίσατε κυρίες και κύριοι στον μεγάλο τελικό του The Voice Of Greece. Καλωσορίσατε στην πιο σημαντική βραδιά του πιο λαμπερού talent show της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι 7 διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν εχθές στον ημιτελικό, θα ανέβουν απόψε στην σκηνή του The Voice και θα διεκδικήσουν, με την δική σας ψήφο, την δική σας βοήθεια, τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας. Μόνο ένας ή μια μπορεί να καταφέρει να είναι The Voice Of Greece.

Για αυτές τις 21 μουσικές βραδιές που περάσαμε μαζί και βεβαίως με τον Γιώργο Λιανό. Οι 7 διαγωνιζόμενοι δούλεψαν πάρα πολύ, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν μέχρι την πρόκριση. Σε όλη αυτή τη διαδικασία δίπλα τους ήταν οι τέσσερις υπέροχοι coaches».

Όλες οι λεπτομέρειες της εντυπωσιακής εμφάνισης της Φαίης

Η εμφάνιση που θυμίζει Hollywood, εμπνευσμένη από το studio 54, μια κρυστάλλινη δημιουργία του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου.

Ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής,κεντημένη με 980,000 κρύσταλλα swarovski σε χρωματικές αποχρώσεις του χρυσού ombre’. Μια maxi ολοκέντητη τουαλέτα με sexy glam cutouts . Την μοναδική αυτή εμφάνιση συμπληρώνουν τα κρυστάλλινα golden shadow πέδιλα Vrettos Vrettakos by kiamos .

Το Styling επιμελήθηκε η Ειρήνη Βάσου. Τα μαλλιά ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ η Γωγώ Νικηφοράκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Για δεντροφύτευση με τις δίδυμες κόρες τους

 Νίκος Κοκλώνης για Τέμπη: «Τίποτα δεν είναι ίδιο, είμαστε σε σοκ από την τραγωδία»

 Lady Gaga: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα πάει στα Oscar ενώ είναι υποψήφια

Keywords
Τυχαία Θέματα