Φαίη: Έτσι θα λέγεται η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ από την επόμενη σεζόν!

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν η Φαίη Σκορδά «μετακόμισε» από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ και καλημέριζε τους αγαπημένους της τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας».

Για τη γεύση που της άφησε η πρώτη χρονιά της στον ΣΚΑΪ, η Φαίη είχε δηλώσει στις κάμερες: «Ήταν μία σεζόν πολύ δημιουργική. Όλα ήταν καινούρια για εμένα. Ήξερα βέβαια ότι χρειάζεται χρόνος. Είναι ένας αγώνας που έχει μια συγκεκριμένη

διαδρομή, το γνώριζα αυτό εξ αρχής, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τώρα πια μπορούμε να οραματιστούμε την επόμενη χρονιά».

Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, ακουγόταν έντονα η φημολογία πως η εκπομπή της παρουσιάστριας από τη νέα χρονιά θα αλλάξει ώρα και θα μεταφερθεί στις οθόνες μας το μεσημέρι, γεγονός που είχε επιβεβαιώσει και η ίδια ότι συζητάει σε δηλώσεις της.

«Έγινε η συνάντηση, μου προτάθηκε και είμαι προς το παρόν θετική στο να πραγματοποιηθεί. Την επόμενη εβδομάδα, φαντάζομαι το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει. Εμένα μέλημά μου αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν οι κουβέντες με το κανάλι, με τους ανθρώπους που είναι ήδη στην εκπομπή. Σαφώς θα ήθελα κάποιες αλλαγές, κάποιες προσθήκες. Θέλω όμως πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για εκείνους που θέλουν να παραμείνουν», είχε πει χαρακτηριστικά η Φαίη στους δημοσιογράφους στα τέλη του Ιουνίου.

Η Φαίη Σκορδά είναι πανέτοιμη να επιστρέψει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ και μάλιστα σε καινούρια ώρα, αφού η εκπομπή της θα ξεκινάει στις 12:00 το μεσημέρι. Ωστόσο, όπως είναι λογικό, δεν γίνεται η εκπομπή να λέγεται «Πρωινό μας» εφόσον δεν θα προβάλλεται το πρωί.

Πώς θα λέγεται η εκπομπή της Φαίης από τη νέα σεζόν

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην Real Life, ο νέος τίτλος της εκπομπής της θα έχει ως κεντρικό στοιχείο το όνομα της, αφού θα λέγεται… «Fay’s time»!

Τέλειο, ε;

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η Θεοδώρα Σιάρκου: «Οι γονείς μου “έφυγαν” από τη ζωή με πέντε μέρες διαφορά»

Απόστολος Γκλέτσος για 50-50: «O Φιλιππίδης έχει οικογένεια και τα χρήματα αυτά τα χρειάζεται»

Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στο στόχαστρο των δολοφόνων -Η οικογένεια του Βαφέα διψάει για εκδίκηση

Keywords
Τυχαία Θέματα