Φαίη για Κασσελάκη: «Τέτοια διάδραση ούτε η Μενεγάκη με το κοινό της»

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν απουσίαζε από τη σκαλέτα της σημερινής εκπομπής του «Fay’s time», καθώς η απάντηση που έδωσε στο ερώτημα «ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό», προκάλεσε αντιδράσεις.

Ειδικότερα, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο Σύνταγμα κι ενώ οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν για πολιτικά θέματα, εκείνος απέφυγε να δώσει κάποια απάντηση και μίλησε μόνο, όταν το ερώτημα αφορούσε στο αγαπημένο του φαγητό, δίνοντας ένα κουίζ.

Η
Φαίη απαντά στον Στέφανο Κασσελάκη μετά το κουίζ για το φαγητό

Η Φαίη και οι συνεργάτες της δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός, με την παρουσιάστρια να τοποθετείται, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της με τον τρόπο που θέλησε να χειριστεί το θέμα ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όταν σου κάνουν μια τέτοια ερώτηση μπορείς να απαντήσεις ότι “μου αρέσουν πάρα πολύ όλα τα φαγητά της ελληνικής κουζίνας”, αν θέλεις να απαντήσεις. Το να κάνεις κουίζ είναι ότι παίζω και λες και “καλή τύχη”, του στυλ ξέρω ότι θα ασχοληθείτε μαζί μου. Σιγά!

Εγώ σχολιάζω αυτό που βλέπω. Ο ίδιος απαντάει με έναν τρόπο που θέλει να γίνει αυτό το παιχνίδι. Χαίρεται και φεύγοντας γελάει. Ευχαριστιέται που ο άλλος θα αναρωτηθεί “είναι μελιτζάνα; Είναι παπουτσάκι; Είναι κολοκυθάκι;”. Το έχει κάνει παιχνίδι. Εγώ δεν γυρνάω μπιφτέκα», ήταν τα λόγια της Φαίης.

Και κατέληξε: «Ούτε η Ελένη Μενεγάκη τέτοια διάδραση με το κοινό της».

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου δεν έχει φύγει από τη ζωή»

 Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα φρικτά σχόλια για τη σεξουαλικότητά μου»

 Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ομόφωνα ένοχος και στο Εφετείο – Ισόβια και 11,5 χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα