Ραχήλ Μακρή στο «I’m a Celebrity, get me out of here»: «Τα παιδιά μου με παρακίνησαν να πάρω μέρος»

Η Ραχήλ Μακρή δέχτηκε πρόταση να βρίσκεται στο «I’m a Celebrity, get me out of here», το νέο reality του ΣΚΑΪ, με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα. Η ίδια, αφού τη σκέφτηκε πολύ και τη συζήτησε με την οικογένειά της, αποφάσισε να απαντήσει θετικά και έτσι ετοίμασε βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Η κάμερα της εκπομπής «Fay’s time» τη συνάντησε λίγο πριν εγκαταλείψει για περίπου 50 ημέρες την Ελλάδα και εκείνη ανέφερε πώς κατέληξε σε αυτή την απόφαση, ενώ αποκάλυψε ότι η

οικογένειά της ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι που χαιρέτησε.

Η Ραχήλ Μακρή για την απόφασή της να συμμετάσχει στο «I’ m a Celebrity, get me out of here»

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση που την πήρα μαζί με την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου με παρακίνησαν να πάρω μέρος. Στην αρχή είπα όχι, αλλά είδα ότι στο παιχνίδι έχει πάει μέχρι και ο υπουργός υγείας της Μεγάλης Βρετανίας. Τρία χρόνια στη Βουλή άκουγα μόνο σχόλια και κλεισμένα μικρόφωνα», είπε αρχικά η Ραχήλ Μακρή.

«Είμαι η πιο σχολιασμένη πολιτικός στην ιστορία της αντιπολίτευσης, επομένως δεν με αφορά η σκληρή κριτική. Δεν θα ήθελα το παιχνίδι να είναι ανιαρό, ο κόσμος έχει ανάγκη να δει κάτι πιο ανάλαφρο, με γέλιο και τρόμο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Ραχήλ Μακρή κατέληξε, λέγοντας: «Τα παιδιά και ο σύζυγός μου είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που χαιρέτησα πριν φύγω. Ο μεγάλος μου γιος μου είπε καλή τύχη, τα σ’ αγαπώ έπεσαν βροχή και μου είπαν ότι το μυαλό τους θα είναι μαζί μου. Σαν φυλαχτό έχω μαζί μου τα δύο κομποσκοίνια μου για να με προστατεύουν από κάθε κακό».

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου δεν έχει φύγει από τη ζωή»

 Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα φρικτά σχόλια για τη σεξουαλικότητά μου»

 Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ομόφωνα ένοχος και στο Εφετείο – Ισόβια και 11,5 χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα