Φαίη: Οι αποκαλύψεις για τη γέννηση του μωρού των Μουζουράκη – Κόζαρη

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έγιναν γονείς το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου, με εκείνη να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η Φαίη μετέδωσε τη χαρμόσυνη είδηση μέσα από τον αέρα του «Fay’s time», στέλνοντας τις θερμές ευχές της στον τραγουδιστή και τη φαρμακοποιό για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε και μερικές λεπτομέρειες για τη γέννηση της δεσποινίδας Μουζουράκη, λέγοντας πως γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και ζυγίζει 3.920 κιλά.

«Έχουμε

ευχάριστα! Γέννησε η Μαριλού! Μπαμπάς ο Πάνος Μουζουράκης! Να σας ζήσει! 11:50 μπήκαν στην αίθουσα για τον τοκετό, στις 12:30 γέννησε και έτσι τώρα έχουν στα χέρια τους ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Νομίζω 3.920; Τι πληροφορίες είναι αυτές παιδιά, λες και ήμασταν μέσα. Να σας ζήσει η κορούλα σας! Πολλά φιλιά», ανέφερε η Φαίη στο «Fay’s time».

Στην πρεμιέρα του «Fay’s time», ο Πάνος Μουζουράκης είχε προκαλέσει για τη γνωριμία και την πρόταση γάμου στη Μαριλού Κόζαρη: «Με τη Μαριλού Κόζαρη γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής φίλης σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή.«Την πρόταση γάμου την έκανα σε ένα escape room. Ήταν μαζί μας η κουμπάρα μας η Ευαγγελία και ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος με βοήθησε να το στήσω.

Ήθελα να φανεί ότι έρχεται από αλλού η ιδέα και ζήτησα από τον Πέτρο να μας καλέσει να πάμε όλοι μαζί. Παίρνει η Ευαγγελία τη Μαριλού και της λέει ότι δεν μπορούμε γιατί όντως είχα υποχρέωση και το είχα ξεχάσει. Την ώρα που μπήκαμε μέσα μου λέει “εδώ έπρεπε να μου κάνεις πρόταση γάμου”».

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Μαλέσκου: Η αλλαγή στα μαλλιά της και το σχόλιο για την… επιστροφή

 Κωνσταντίνος Βασάλος: Το μήνυμα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την τηλεοπτική επιστροφή της

 Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Έκανα ένα δύσκολο χειρουργείο, φοβήθηκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα