Ιωάννα Μαλέσκου: Η αλλαγή στα μαλλιά της και το σχόλιο για την… επιστροφή

Η Ιωάννα Μαλέσκου πριν από τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Η παρουσιάστρια έθεσε σε απόλυτη προτεραιότητα την προσωπική ζωή της και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τα επαγγελματικά της.

Πριν από την έναρξη της σεζόν, το όνομά της ακούστηκε για διάφορα τηλεοπτικά projects, με την ίδια ωστόσο να μην επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τίποτα. Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει τηρήσει σιγήν ιχθύος, όμως έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να επιστρέψει στη δουλειά

της.

Με αφορμή την άφιξη του Σεπτέμβρη, η παρουσιάστρια αποφάσισε να περιποιηθεί τα μαλλιά της και έτσι επισκέφτηκε τον κομμωτή της και έβαψε τη ρίζα. Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε το ανανεωμένο look της και εξομολογήθηκε πως είναι έτοιμη για επιστροφές.

Όσα έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου για την αλλαγή στα μαλλιά της και την… επιστροφή

«Blonde hair don’t care και δε συμμαζεύεται τώρα πια. Δεν ξέρω για τις άλλες νέες μανούλες αλλά εγώ είχα ανάγκη να με περιποιηθώ. Πέρασα τη φάση που άφησα τη σκούρα ρίζα να με “καταπιεί” για να ξεκουράσω τα μαλλιά μου και επειδή δεν είχα χρόνο να διαθέσω.

Από χθες όμως επισήμως την αποχαιρέτησα. Κι όπως λέει και ο κομμωτής μου @liaros_stavros “Επιτέλους επέστρεψα”. Η αλήθεια είναι ότι το πάω βήμα-βήμα το κομμάτι της επιστροφής. Γενικότερα. Εδώ είμαστε και θα τα μοιραζόμαστε όλα τα στάδια. Περιμένω τα σχόλιά σας. Πώς σας φάνηκε η αλλαγή», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Έκανα ένα δύσκολο χειρουργείο, φοβήθηκα»

 Μαρία Φραγκάκη: «Παντρεύτηκα τον πατέρα του παιδιού μου, όταν αυτό ήταν 8,5 ετών»

 Πάνος Μουζουράκης: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα