Φαίη: «Πάλι σαν πρωινή αντιμετωπίζω την εκπομπή μου»

Η Φαίη έδωσε το παρών σε φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23/9) και εκεί τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «I Love ΣΟΥΚΟΥ».

Μέσα σ’ όλα, η οικοδέσποινα του «Fay’s Time» μίλησε για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της, τους συνεργάτες της, ενώ ρωτήθηκε και για τα όσα είπε πρόσφατα on air για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο,

με  αφορμή όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για την καριέρα του.

Οι on camera δηλώσεις της Φαίης

«Είμαστε καλά. Με τους περισσότερους, παρά το ότι είναι νέοι, έχουμε ξανασυνεργαστεί, δε τους συναντώ πρώτη φορά στη ζωή μου. Με την αρχισυντάκτριά μου, Αγγελική Γιαννακοπούλου, έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, και πέρυσι που ήταν με τον Νίκο Μουτσινά βλεπόμασταν συχνά. Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν είναι λιγότερο καλοί.

Η αλλαγή ώρας, δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να μου δημιουργήσει θέμα στις συνήθειές μου. Εγώ σαν Πρωινό το αντιμετωπίζω και πάλι» ανέφερε αρχικά η Φαίη.

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Σχετικά με τα όσα είπε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η παρουσιάστρια διευκρίνισε: «Αυτά που είπα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, δεν ήταν για να τον στηρίξω. Είναι αυτά που πιστεύω. Ο Δημήτρης δεν ξεκίνησε χθες, το έχω πει πάρα πολλές φορές και στον ίδιο. Έχει δοκιμαστεί σε πολλά και τα έχει καταφέρει. Είναι ένα παιδί που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δική του εκπομπή είχε, και θα έχει και στο μέλλον. Το πιστεύω. Κρατάμε επαφή με τον Δημήτρη».

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Όσα είχε πει η Φαίη στην εκπομπή της για τον Δημήτρη Ουγγάρεζο

«Θεωρώ ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος -και στον Δημήτρη το λέω- δεν έχει να αποδείξει κάτι ή επειδή του αξίζει να του έρθει κάτι. Εγώ, όπως τον βλέπω με τα δικά μου μάτια, και αξίζει και το έχει ήδη πάρει. Για τον Δημήτρη δεν είναι τα λεφτά, δεν είναι τα ακριβά συμβόλαια, ούτε είναι το “καλημέρα σας, είναι δική μου εκπομπή και είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής”. Για τον Δημήτρη το ζητούμενο είναι η αγάπη του κόσμου πραγματικά. Ξεχωρίζει γιατί δεν υπάρχει άλλος Δημήτρης Ουγγαρέζος, δεν υπάρχει άλλος ίδιος, είναι ο ίδιος Δημήτρης με τα καλά και τα κακά».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Στην εκκλησία με τον γιο της για την πρώτη θεία κοινωνία

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αποκαλύπτει πώς κατάφερε να χάσει 50 κιλά -«Άλλαξε η ζωή μου»

Ναταλία Γερμανού -Κώστας Τσουρός: Η τηλεθέαση που σημείωσαν στις πρεμιέρες τους

Keywords
Τυχαία Θέματα