Ναταλία Γερμανού -Κώστας Τσουρός: Η τηλεθέαση που σημείωσαν στις πρεμιέρες τους

Το μεσημέρι του Σαββάτου (23/9), η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός έκαναν παράλληλα πρεμιέρα με τις εκπομπές «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha και «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega.

Οι δύο παρουσιαστές και πρώην συνεργάτες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και, μάλιστα, αντάλλαξαν ευχές στις πρεμιέρες τους και τηλεοπτικά!

«Μου ήρθε στο μυαλό ένα τραγούδι, το “Περπατάμε παράλληλα” και θα ήθελα να πω καλή αρχή στην αγαπημένη μου, Ναταλία Γερμανού. Όπου όλοι λένε ότι είμαστε αντίπαλοι

αλλά εγώ νιώθω ότι θα περπατάμε παράλληλα, καμία αντιπαλότητα μεταξύ μας και οι δύο είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα για εσάς», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Από την πλευρά της, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Πριν πάμε στο πρώτο μας διαφημιστικό διάλειμμα, θα μου επιτρέψετε να πω κάτι που το ξέχασα στην αρχή. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συναδέλφους που ξεκινάνε αυτό το Σάββατο μαζί μας. Στον Κώστα Τσουρό κατ’ αρχάς, θα μου επιτρέψετε να πω, γιατί είναι πάντα ένας φίλος αγαπημένος και πάντα θα είναι. Από όλους μας, Κώστα, καλή επιτυχία».

Το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης 

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε ποσοστό 13% στο δυναμικό κοινό ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 15,3%.

Στον αντίποδα, η εκπομπή του Κώστα Τσουρού κατέγραψε τηλεθέαση της τάξεως του 8,1% στο δυναμικό κοινό και 9,4% στο γενικό σύνολο.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Αντρέας βάζει βόμβα στο σπίτι του Παύλου! Ο Αστέρης ρίχνεται στις φλόγες να τον σώσει

Μαρία Μπεκατώρου: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της -«Δεν αντέχει καθόλου να…»

Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν κατασκευάζεται η ομορφιά της Μενεγάκη, είναι το γονίδιό της τέτοιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα