Φάνης Λαμπρόπουλος: Η τηλεοπτική συνεργασία που «ναυάγησε» -«Μια φορά με ήθελε κάποιος στην τηλεόραση και δεν έκατσε»

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έκανε δοκιμαστικό για το «I’m a celebrity get me out of here», αλλά τελικά δεν έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ και την εταιρεία παραγωγής του εν λόγω reality.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε γιατί δεν κατέληξε σε συμφωνία για την παρουσίαση του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προγράμματος,

ενώ παράλληλα προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη του, η οποία γεννήθηκε το 2019.

Όσα δήλωσε ο Φάνης Λαμπρόπουλος στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open

«Δεν με θέλει η τηλεόραση παιδιά, δεν με θέλει. Πήγα εκεί πέρα, έκανα ραντεβού με τους ανθρώπους, πολύ καλά παιδιά εκεί στην Acun Medya, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πάω τη χρονική περίοδο που θα γίνει. Είναι 45 μέρες και για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να λείπω από την Αθήνα. Μια φορά με ήθελε κάποιος στην τηλεόραση και δεν έκατσε. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα. Δύσκολα θα με δείτε κάπου αλλού, γιατί είναι πολύ δύσκολο να με πάρει κάποιος να μου πεις έλα να κάνουμε κάτι στη τηλεόραση. Στο ραδιόφωνο θα είμαι κατά κύριο λόγο» δήλωσε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος ανέφερε για την  κόρη του: «Έρωτας μεγάλος η κόρη μου, είναι ένα όνειρο που το βλέπω με ανοιχτά μάτια. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Δεν το περίμενα να μου αρέσει η οικογένεια, έχει τις δυσκολίες του. Τον ύπνο ξεχάστε τον. Όλα καλά».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Μιχαήλ: «Δεν παρασύρομαι και δεν παρασύρθηκα ποτέ από όλο αυτό το ρεύμα»

Μιχάλης Οικονόμου: «Όταν το αποφάσισα ένιωθα φόβο για το αν θα τα καταφέρω»

Λένα Παπαληγούρα: «Ο άντρας μου μού λέει ότι ακούει το κρακ της μπίρας για να καταλάβει ότι μπήκα στο σπίτι»

Keywords
Τυχαία Θέματα