Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντούν πρώτη φορά on camera για τις φήμες χωρισμού

Πριν από μερικά 24ωρα οι φήμες ήθελαν την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα να έχουν χωρίσει, καθώς η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ  βρέθηκε στη Χαλκιδική χωρίς να έχει στο πλευρό της τον σύντροφό της.

Μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε σε ερώτηση για το εάν έχει χωρίσει από τον φαρμακοποιό, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες.

«Παιδιά, δε χώρισα από τον Σπύρο. Έχω έρθει εδώ στη Χαλκιδική στο εξοχικό για να δω την οικογένειά

μου, να κάνω μπάνια και να ξεκουραστώ. Ο Σπύρος μου με περιμένει στην Αθήνα που έχει το φαρμακείο του και δουλεύει, γιατί η αδελφή του πρέπει να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί επιτέλους», απάντησε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μερικές ημέρες μετά, η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» συνάτησαν την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα το βράδυ της Δευτέρας 4/9 στο πάρτι γενεθλίων του πρώην συμπαίκτη τους στο «Suurvivor», Γιώργου Ταλάντσεβ και απάντησαν στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισαν αν έχουν δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση.

«Δεν μας έκαναν πρόταση να συμμετέχουμε στο “I am celebrity get me out of here”, αλλά και να μας έκαναν δε θα πηγαίναμε», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανριώτου.

Και ξεκαθάρισε στη συνέχεια: «Ποιος χωρισμός; Ποιος χώρισε ρε παιδιά. Απαπα. Εμείς δεν χωρίσαμε, απλά επειδή πήγα στην οικογένειά μου για δύο εβδομάδες μας ρωτούσαν γιατί δεν είμαστε μαζί».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπαν στο 1.40′:

Διαβάστε ακόμα:

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης στο θρυλικό «Barclays Center» της Νέας Υόρκης!

Keywords
Τυχαία Θέματα