«Φέτος προσευχόμουν να μην με πάρουν τηλέφωνο για να μπω στο “Survivor All Star”»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μένει πλέον μόνιμα στην Σκόπελο και έχει ανοίξει εκεί τη δική του επιχείρηση, ένα beach bar που έχει ξετρελάνει τους τουρίστες αλλά και τους ντόπιους του νησιού.

Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Παρασκευής 4/8 στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να εγκατασταθεί στο όμορφο νησί. Παράλληλα, ο πρώην παίκτης του «Survivor» αποκάλυψε πως δεν ήθελε να του κάνουν πρόταση για να συμμετάσχει στο «All Star».

Όσα είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή του Open

«Φέτος

προσευχόμουν να μην με πάρουν τηλέφωνο για να μπω και εγώ στη διαδικασία για το εάν το ξανακάνω ή όχι. Δεν ξέρω ποια ήταν τα κριτήρια επιλογής, αυτό που είπα εγώ είναι πως στο παιχνίδι προσπαθούσα να εξισορροπήσω τις καταστάσεις και να τα βρούμε μεταξύ μας, παρά να κάνω τις εντάσεις ακόμα μεγαλύτερες. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναπάω», ανέφερε αρχικά ο γνωστός επιχειρηματίας σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, για την απόφασή του να εγκατασταθεί στη Σκόπελο τόνισε: «Το νησί είναι ένα ανεκμετάλλευτο διαμάντι. Έχει πάρα πολύ ωραία μέρη και θα μπορούσαν κάποιοι άνθρωποι με νέες ιδέες – που μπορεί να μην είναι του νησιού, να φέρουν κάποια καινούργια πράγματα και να… δέσουν πολύ σωστά στο νησί. Αυτό το πράγμα προσπάθησα να κάνω κι εγώ».

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπία Χοψονίδου: Διοργάνωσε «barbie party» για τα γενέθλια της κόρης της – Φωτογραφίες

Ελένη Χαμπέρη: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές – Η ανακοίνωσή της

Νίκος Μουτσινάς – Ζέτα Μακρυπούλια: Κοινές διακοπές για τους παρουσιαστές! Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα