Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της λατρεύει να παίζει με το πιο απρόσμενο αντικείμενο του σπιτιού -Βίντεο

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε πριν από οκτώ μήνες μαμά ενός πανέμορφου και υγιέστατου κοριτσιού, που θα πάρει το όνομα Ολίβια! Η γνωστή YouTuber και επιχειρηματίας πετάει όλο αυτό το διάστημα στα σύννεφα, καθώς η μικρή έφερε στη ζωή της την απόλυτια ευτυχία.

Αυτές τις μέρες η Μαίρη Συνατσάκη διοργανώνει τις πρώτες καλοκαιρινές

διακοπές με την Ολίβια, ωστόσο έκανε γνωστό μέσα από τα social media πως δεν έχει βρει ακόμη τον ιδανικό baby friendly προορισμό που να συνδυάζει όσα θέλει.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι γενικά ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται αρκετά συχνά με τους πιστούς της followers στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και διάφορους προβληματισμούς τους.

Το πρωί της Παρασκευής 4/8, ημ γλυκιά μανούλα έκανε μια νέα αποκάλυψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με την μικρή της πριγκίπισσα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποία τονίζει πως παρόλο που η κόρη της έχει πολλά δικά της παιχνίδια, της αρέσει να παίζει μόνο με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο που υπάρχει στο σπίτι.

«Έχει η Ολίβια πάρα πολλά παιχνίδια. Με τι θέλει να παίζει; Με αυτό… Έλα πάρτο», ακούγεται η Μαίρη Συνατσάκη να λέει δείχνοντας παράλληλα το αυτοκόλλητο ρολό που μαζεύει τις τρίχες από τις γάτες.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπία Χοψονίδου: Διοργάνωσε «barbie party» για τα γενέθλια της κόρης της – Φωτογραφίες

Ελένη Χαμπέρη: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές – Η ανακοίνωσή της

Νίκος Μουτσινάς – Ζέτα Μακρυπούλια: Κοινές διακοπές για τους παρουσιαστές! Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα