Φίλιππος Σοφιανός: «Δεν ξέρω αν ο Άρης Σερβετάλης είναι του μεγέθους του Δημήτρη Χορν»

Ο Φίλιππος Σοφιανός σε συνέντευξή του στο Πρω1νό αναφέρθηκε στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

«Το 1960, ο εξαίρετος, ο έξοχος Δημήτρης Χορν είχε δικαίωμα να βγει ένα βράδυ στην πλατεία έξω και να πει κύριοι σταματάω την παράσταση, δεν μπορώ να παίξω άλλο, σας κοροϊδεύω. Το έκανε και οι άνθρωποι το δεχόντουσαν. Δεν ξέρω αν ο κ. Σερβετάλης είναι του

μεγέθους του Δημήτρη Χορν, να αποφασίζει μόνος του για μία παράσταση. Γιατί το θέατρο είναι ομαδικό άθλημα και εμπλέκει πάρα πολύ κόσμο. Νομίζω ότι αυτό εμπεριέχει μία έπαρση μέσα και δεν συνάδει με το μέγεθος του ηθοποιού», δήλωσε.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν είναι τυχαίο ότι ανέφερα τον Δημήτρη Χορν. Από μεγάλους και σπουδαίους ανθρώπους θα μπορούσαμε να ανεχτούμε και ιδιοτροπίες και τα πάντα γιατί το ταλέντο τους ήταν πέρα από τους ορίζοντες που ξέραμε. Ο Άρης Σερβετάλης είναι ένας καλός ηθοποιός αποδεδειγμένα χωρίς καμία αντίρρηση και χωρίς καμία αμφισβήτηση επ’ αυτού. Δεν ξέρω αν έχει φτάσει σε αυτό το μέγεθος του Χορν για να μπορεί να πει αποφασίζω και διατάζω».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Χρήστος Σαντικάι -Πρω1νό: Η απάντηση στην ερώτηση της Μάρας Μεϊμαρίδη για τη “ράτσα” του

Ένταση στο Πρω1νό με τον Παύλο Χαϊκάλη: «Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω πάει φυλακή; Ξέρεις τι σημαίνει άνδρας παλαιάς κοπής;»

Γλυκά Νερά -Πρω1νό: Αδελφικός φίλος της Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο -«Πόσες φορές θα τη δολοφονήσει;»

Keywords
Τυχαία Θέματα