Φλορίντα Πετρουτσέλι για Σπυροπούλου: «Έκανε λάθη και ήμουν μάρτυρας»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «The 2night show» και την τοποθέτηση σχετικά με τη στάση και τη συμπεριφορά της την περίοδο που βρισκόταν στον ALPHA, η Φλορίντα Πετρουτσέλι – που είχε συνεργαστεί μαζί της – έκανε ένα σχόλιο στο «MEGA Καλημέρα».

Η δημοσιογράφος ισχυρίστηκε πως η παρουσιάστρια πρέπει να σταματήσει να αναφέρεται

στο συγκεκριμένο κεφάλαιο της ζωής της, καθώς κάθε φορά της γυρίζει μπούμερανγκ. Παράλληλα, τόνισε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φάνηκε σαν να κάνει κωλοτούμπα.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι για τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Θέλω να πω κάτι γιατί εγώ έχω συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα.Η Κωνσταντίνα είχε πάει στην Ελένη και είχε ζητήσει συγγνώμη, είχε πει ότι “ντρέπομαι κάποιες φορές που συναντώ παλιούς συνεργάτες μου”. Πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικό. Τώρα, νιώθω ότι κάνει κωλοτούμπα και υποστηρίζει όλα αυτά που έκανε, λέγοντας ότι εντάξει είναι λάθη που της χρεώθηκαν και ότι δεν είναι έτσι ακριβώς», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Και συνέχισε, στέλνοντας το μήνυμά της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Πράγματι, δεν υπάρχει εγχειρίδιο όταν ξεκινάς κάτι. Υπάρχει κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία και πρέπει να ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς στους συνεργάτες σου. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν κι εγώ ήμουν και μάρτυρας. Θέλεις λόγω ηλικίας, λόγω εγχειριδίου…

Καλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα, γιατί κάθε φορά νιώθω ότι της γυρίζει μπούμερανγκ. Μπορεί να είναι πολύ καλύτερος άνθρωπος από αυτό που ήταν γιατί είμαστε άνθρωποι κι όλοι κάνουμε λάθη».

Διαβάστε ακόμα:

 Josephine: «Ο Νίνο δε με ζηλεύει, εγώ ζηλεύω λίγο»

 Μαίρη Χρονοπούλου: Το ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική -Όλη η αλήθεια για την υγεία της

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός μού είπε ότι μπορεί να μην κρατήσω το παιδί, έπαθα σοκ»

Keywords
Τυχαία Θέματα