Φοίβος Παπαδάκης: Μας συστήνει την κούκλα σύντροφό του, Αλίκη -Τα τρυφερά λόγια και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Ο Φοίβος Παπαδάκης συμμετέχει τη φετινή σεζόν στο μουσικό show του Νίκου Κοκλώνη στον Alpha και εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις φωνητικές του ικανότητες. Μάλιστα, στις τελευταίες δύο εμφανίσεις του, έχει αποσπάσει διάφορα θετικά σχόλια και για τα μαλλιά που επιλέγουν να του φτιάχνουν για να βγει στη σκηνή.

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε στα backstage του χθεσινού επεισοδίου του J2US και συνάντησε τον νεαρό δημοσιογράφο και γιο του Γιώργου Παπαδάκη.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήταν μόνος του, αφού στο πλευρό του ήταν η σύντροφός του, Αλίκη, η οποία τον στηρίζει και στέκεται σαν βράχος δίπλα του σε κάθε του βήμα.

«Η σύντροφός μου, η Αλίκη, πέρα από κούκλα είναι και εξαιρετικό παιδί, το οποίο για μένα είναι το πρωταρχικό. Είναι πάνω απ’ όλα καλός άνθρωπος και είμαι πολύ τυχερός που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης για την αγαπημένη του.

Τότε, εκείνη με τη σειρά της είπε πως «είμαστε πάντα μαζί, σε ότι κάνουμε, οπότε δεν θα μπορούσα να λείπω από το show».

Στη συνέχεια, η Αλίκη που έκλεψε για τα καλά την καρδιά του Φοίβου Παπαδάκη, έδειξε στην κάμερα του Mega το μονόπετρο που φορά στο χέρι της και δεν αποχωρίζεται με τίποτα.

Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο στο 1.15′:

Διαβάστε ακόμα:

Εύη Σαλταφερίδου -Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της -Φωτογραφίες

Τζένη Μπότση: «Έχω κάνει έναν αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί»

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Γιώργο Καράβα: «Τον έχεις ημίγυμνο μπροστά σου και ασχολείσαι με τη δήλωσή του για την παρουσίαση;»

Keywords
Τυχαία Θέματα