Φοίβος Παπαδάκης: Ζήτησε on air συγγνώμη στην Κάτια Νικολαΐδου -Το μπέρδεμα με τη μητέρα του 11χρονου

Η εκπομπή «Καλοκαίρι yes» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας το πρωί της Τετάρτης 16/8, με τον Φοίβο Παπαδάκη να παίρνει τον λόγο κατά τη διάρκειά της και να απολογείται δημόσια για μια λανθασμένη πληροφορία που μετέδωσε.

Ο Φοίβος Παπαδάκης ανέφερε ότι στην εκπομπή της Παρασκευής μετέδωσε μια λάθος είδηση: Ότι η μητέρα του 11χρονου παιδιού που πνίγηκε στους Φούρνους της Ικαρίας ήταν παιδί του Οδυσσέα Σταμούλη με την Κάτια Νικολαΐδου.

Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται

και έτσι ο δημοσιογράφος ζήτησε δημόσια συγγνώμη τόσο από από τη μητέρα και την οικογένεια του 11χρονου όσο και από την ηθοποιό για το λάθος που έγινε.

Ο Φοίβος Παπαδάκης ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Φοίβο Παπαδάκη

«Στο σημείο αυτό θέλω να κάνουμε μια διόρθωση που αφορά στην εκπομπή της Παρασκευής 11/8. Αναμεταδώσαμε μία λάθος πληροφορία, δηλαδή εγώ μετέφερα ότι η μητέρα του 11χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του, που πνίγηκε στους Φούρνους είναι η Κάτια Νικολαΐδου. Μία πληροφορία που σαφώς δεν ισχύει», ανέφερε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Και συνέχισε τον λόγο του, ζητώντας δημόσια συγγνώμη: «Θα ήθελα προσωπικά εγώ και εκ μέρους της εκπομπής να ζητήσω συγγνώμη από την κυρία Νικολαΐδου και από την οικογένεια του άτυχου 11χρονου. Εννοείται ότι στις δύσκολες αυτές στιγμές είμαστε μαζί τους. Τα θερμά μας συλλυπητήρια για άλλη μια φορά».

Διαβάστε ακόμα:

 Εκτός «Καλοκαίρι yes» ο Τριαντάφυλλος – Τι συνέβη;

 Κωνσταντίνου και Ελένης: Ηθοποιός της σειράς έγινε drag queen και είναι viral στο Tik Tok

 Μαρία Ηλιάκη: Συγκινήθηκε από το ξεχωριστό δώρο της κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα