Μαρία Ηλιάκη: Συγκινήθηκε από το ξεχωριστό δώρο της κόρης της

Η Μαρία Ηλιάκη χθες είχε την ονομαστική γιορτή της και την πέρασε φυσικά με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη, και την κόρη τους, Κατερίνα. Σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται στην  – άδεια – πλέον Αθήνα, μετά τις διακοπές που έκανε στην Κρήτη.

Ανήμερα, λοιπόν, της γιορτής της ο Στέλιος Μανουσάκης θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος ανέβασε στο προφίλ του μια τρυφερή κοινή φωτογραφία τους και της ευχήθηκε, σημειώνοντας: «Σ’ αγαπώ πολύ! Χρόνια πολλά».

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε το δώρο που της έκανε η κόρη της

Σε επόμενη ανάρτησή της, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της το πολύ ξεχωριστό δώρο που έλαβε από την κόρη της, Κατερίνα, για τη γιορτή της. Όπως θα δείτε πρόκειται για μία ζωγραφιά σε σχήμα καρδιάς, η οποία έγραφε: «Χρόνια πολλά μαμά».

Η Μαρία Ηλιάκη «έλιωσε» βλέποντας το πολύτιμο και πολύ ξεχωριστό δώρο που της έκανε η κόρη της και δεν θα μπορούσε παρά να το ανεβάσει στο Instagram και να το δείξει γεμάτη καμάρι και υπερηφάνεια. «Το ωραιότερο δώρο του κόσμου», ήταν το σχόλιο της παρουσιάστριας.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/08/230816102700_Snapinsta.app_video_A94776CBC02EF4F2DB6E422EA23BA6B4_video_dashinit.mp4

Χρόνια πολλά!

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά σε follower για την αλλαγή της μετά το παιδί – «Εγώ που έκανα παιδί και έγινα “έτσι”»

 Γιάννης Ζουγανέλης: «Είναι σαν να έχουμε επιβιώσει από πόλεμο»

 Κατερίνα Διδασκάλου: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα πει ο κόσμος»

Keywords
Τυχαία Θέματα