Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Φωτεινή Αθερίδου, όπως γνωστοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες μέσω δημοσιεύματος της εφημερίδας «On time». Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους και ανυπομονούν! Οι δυο τους έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι, τον μικρό Θοδωρή, ο οποίος είναι 3 ετών.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» με τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη βρέθηκε έξω από το θέατρο Εμπορικόν, μιας και Φωτεινή Αθερίδου παίζει αυτή την

περίοδο στην παράσταση «Ο μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Η ηθοποιός, που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός, αποφεύγοντας να προβεί σε κάποια άλλη δήλωση.

«Σας ευχαριστώ πολύ. Νιώθω πολύ ωραία!», ήταν τα λόγια της Φωτεινής Αθερίδου.

Να θυμίσουμε πως τον Σεπτέμβριο του 2022, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ενώ βάφτισαν και τον γιο τους, που πήρε το όνομα του παππού του και γνωστού ηθοποιού, Θοδωρή Αθερίδη.

Διαβάστε ακόμα:

 Μανούσος Μανουσάκης: Αποκάλυψε το remake επιτυχημένης σειράς των ’90s

 Έλενα Κρεμλίδου για «Survivor All Star»: «Γιατί να ρωτήσω τον σύντροφό μου για το παιχνίδι; Δε μπορεί να μου δώσει εκείνος αυτά τα χρήματα»

 Ξέσπασε η Φαίη στο «Πρωινό μας»: «Είναι χυδαίο να σχολιάζουν το σώμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη»

Keywords
Τυχαία Θέματα