Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη βόλτα με τον νεογέννητο γιο της – Φωτογραφία

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε πριν από λίγες εβδομάδες η Φωτεινή Αθερίδου και βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Η ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι με φυσιολογικό τοκετό -παρά το γεγονός ότι την πρώτη φορά έκανε καισαρική- το μεσημέρι της Δευτέρας 15/5 και από εκείνη την ώρα η ίδια και ο σύζυγός της πετούν στα σύννεφα!

Μάλιστα,  με αφορμή το ότι γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το μωράκι της, η Φωτεινή Αθερίδου είχε κάνει μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, μέσω της

οποίας είχε στείλει ένα μήνυμα στήριξης σε όλες τις γυναίκες που μπορεί να μην είχαν καταφέρει να γεννήσουν με φυσιολογικό τοκετό τα μωρά τους.

«15/5/2023 μια ημέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ… γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει», είχε γράψει στην σχετική ανάρτησή της  η Φωτεινή Αθερίδου.

Σήμερα το απόγευμα (3/6) η ηθοποιός έκανε την πρώτη της έξοδο με τον νεογέννητο γιο της, δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram.

«Να και η πρώτη μας βολτίτσα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Φωτεινή Αθερίδου.

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Βλοντάκης: «Έχω ψάξει τα κινητά των παιδιών μου και δεν ντρέπομαι καθόλου»

Εύα Καϊλή: Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποφυλάκιση -«Είχα παραλύσει από τρόμο, τον εμπιστεύτηκα απόλυτα τον Τζόρτζι»

Γιώργος Αυτιάς: Αποκαλύπτει τη δυσκολότερη στιγμή που έζησε on air-«Άνοιξε η γη και με κατάπιε»

Keywords
Τυχαία Θέματα