Ιωάννα Τούνη: Με το μωρό της στη Θεσσαλονίκη -«Πολλά νεύρα ο γιος μου» (Βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει στο έπακρο τη μητρότητα και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο με τον μπέμπη της, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά.

Η influencer δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τον γιο της και ο νουνίτο -όπως της αρέσει να τον αποκαλεί- απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τη μαμά του.

Αυτή την εβδομάδα, η Ιωάννα Τούνη  ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με το μωράκι της, προκείμενου να δει από κοντά τα αγαπημένα της πρόσωπα

αλλά και για να βάλει σε μια τάξη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το απόγευμα του Σαββάτου (3/6) η influencer ανέβασε ένα story με τον γιο της από το σπίτι της στη συμπρωτεύουσα και ανέφερε ότι ο μικρός είναι λιγάκι…ανήσυχος.

«Πολλά νεύρα ο γιος μου. Μήπως βγάζει δόντια;» αναρωτήθηκε η Ιωάννα Τούνη, η οποία ζήτησε για άλλη μια φορά τη βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με θέματα μητρότητας.

Η εξομολόγηση για τη μητρότητα

Πρόσφατα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, μέσω του οποίου προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη μητρότητα.

«Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μαμά, ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια. Επειδή ήμουν από μονογονεϊκή οικογένεια, μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήταν εντελώς απών, είμαι και μη αναγνωρισμένη… οπότε ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδάκια… Αν με ρωτούσες μικρή αν προτιμώ καριέρα ή οικογένεια θα σου έλεγα καριέρα αλλά προσπαθώ να τα συνδυάζω.

Είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με κάποιο μαγικό τρόπο μου έστειλε το νουνίτο για να έχω οικογένεια την οικογένεια που ήθελα γιατί η μαμά μου είναι η οικογένειά μου. Οι άνθρωποι δεν χάνονται. Είμαι σίγουρη ότι είναι ήρεμη», είπε συγκινημένη η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε επίσης:

Ματίνα Νικολάου για τον πρώην σύζυγό της: «Το παλέψαμε πολύ για να μην χωρίσουμε, ήταν τρομακτικό»

«Έχω τεράστιο άγχος που έκανα παιδί μεγάλος, λέω θα ψοφήσω σε δέκα χρόνια και θα μου μείνει το παιδί;»

Ρεγγίνα Μακέδου: Συγκινεί για τη μάχη της με τη λευχαιμία -«Ζω χάρη σε έναν άγνωστο άνθρωπο»

Keywords
Τυχαία Θέματα