Φωτιά στη Φυλή: Αυτός είναι ο άνδρας που έδωσε μάχη με τις φλόγες για να σώσει αβοήθητα ζώα -Οι φωτογραφίες που έχουν γίνει viral

Viral έχουν γίνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα social media οι φωτογραφίες ενός άνδρα που εμφανίζεται να τρέχει ανάμεσα στη φλόγες σώζοντας αβοήθητα ζώα, όπως σκυλιά, άλογα και γαϊδουράκια.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος ονομάζεται Λεωνίδας Ρόδης και διαμένει στη Φυλή, συγκίνησε τους πάντες με αυτή του την κίνηση, αποδεικνύοντας πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι.

Η σύζυγός του, Ελίνα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τις φωτογραφίες

που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, προχωρώντας σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον άνθρωπό της, με τον οποίο σύντομα θα γίνουν γονείς, όπως αποκάλυψε.

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Λεωνίδα Ρόδη

«Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε! Δεν θέλω ήρωες! Θέλω τον άνθρωπο μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας! ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΉΡΩΑΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΉΡΩΑΣ!!!

Στους παλικαράδες που λένε ότι “γα@@@@@@αι αυτοί που έφυγαν τρέχοντας” έχω να πω πως υπάρχουν γυναίκες με παιδιά εκεί έξω που περιμένουν τους άντρες τους και παιδιά που περιμένουν τους μπαμπάδες τους να γυρίσουν στο σπίτι, και όχι στάχτες, μετάλλια ανδρείας και ηρωισμού!!

Τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπο μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του? Όχι άλλους ήρωες!!! Ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε!!! Βαρεθήκαμε να κλαίμε για τους ήρωες που χάνονται σε κάθε καταστροφή!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Λεωνίδα Ρόδη.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Facebook

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τσολάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τις φωτιές -«Η απόλυτη θλίψη»

Πέννυ Μπαλτατζή: «Αν έφερνα στη ζωή ένα παιδί εγκεφαλικά νεκρό, ο πόνος θα ήταν ακόμα μεγαλύτερος»

Φράνκο Αλφόνσο για Αννίτα Πάνια: «Ήμασταν ζευγάρι έξι χρόνια, δεν ήρθε να με δει στη φυλακή»

Keywords
Τυχαία Θέματα