Φωτιά στην Πάρνηθα: Λύγισε έξω από το καμένο σπίτι του στο Μενίδι -«Δεν το πίστευα… Που να πάω ρε παιδιά;»

Ένας κάτοικος του Μενιδίου, ο κ. Κλεάνθης, είδε το σπίτι του να τυλίγεται στις φλόγες, γεγονός που τον έκανε να «λυγίσει» καθώς είδε τους κόπους πολλών ετών να γίνονται στάχτη. Η φωτιά που καίει στην Πάρνηθα έχει κάψει αρκετά σπίτια στην Αγία Παρασκευή και στις γύρω περιοχές.

«Έδιωξα την οικογένειά μου, πήγαινα πάνω κάτω και είδα το σπίτι μου να καίγεται», δήλωσε κλαίγοντας ο άτυχος άνδρας στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Όσα είπε ο κ. Κλεάνθης για τη φωτιά στην Πάρνηθα που έκαψε σχεδόν τα πάντα

«Εγώ γυρίζω από χθες εδώ με το

μηχανάκι. Έβλεπα από πάνω τη φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 05:00 το πρωί. Από τις 02:00 έδιωξα την οικογένειά μου, τα εγγόνια μου που μένανε από πάνω, τη γυναίκα μου τα παιδιά μου και εγώ έμεινα εδώ μέχρι την τελευταία στιγμή το πρωί.

Στις 05:30 το πρωί βγήκαν οι φλόγες από το βουνό, πήγα στα πυροσβεστικά και παρακάλεσα τον αρχηγό τους να έρθουν εδώ πάνω και με τη βοήθεια φίλων σβήσανε τη φωτιά και έφυγε. Κάηκε δεξιά, κάηκε αριστερά και το σπίτι έμεινε ανέπαφο.

Μετά στις 11:00 γύρισε ο αέρας και άρχισε να καίει τα καμένα και μου έκαψε το σπίτι. Πήγαινα πάνω κάτω και ήρθα πίσω και το σπίτι μου καιγότανε, δεν το πίστευα», είπε ο κάτοικος του Μενίδιου με δάκρυα στα μάτια.

Και συμπλήρωσε: «Δεν το πίστευα, ήταν αυθαίρετο και το είχα νομιμοποιήσει. Μου έβγαλαν δόσεις και πληρώνω 100 ευρώ κάθε μήνα. Αυτό το σπίτι είχε γίνει με δικιά μου δουλειά και φίλων. Μου έχουν πει να πάω σε σπίτια φίλων αλλά που να πάω ρε παιδιά; Φιλοξενούμενος θα είμαι όπου και να πάω».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο κ. Κλεάνθης: 

Διαβάστε ακόμα:

Σάκης Αρσενιού -Λαμπρινή Πλεύρη: Οι τρυφερές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές τους με τον γιο τους

Λάκης Γαβαλάς: «Τους εξευτέλισα με τη φυλακή που έκανα»

Σίσσυ Τουμάση – Το προξενιό της Ιουλίας: «Η Φιλιώ δεν είναι αυτό που δείχνει»

Keywords
Τυχαία Θέματα