Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Καταπίεζα τον ίδιο μου τον εαυτό χρόνια για να είμαι η τέλεια γυναίκα»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι στο πλευρό του αγαπημένου της, Χρήστου Μάστορα. Οι δυο τους έχουν επισκεφτεί τρία τουλάχιστον ελληνικά νησιά μέχρι στιγμής, ενώ παράλληλα έχουν δημοσιεύσει στα social media και μερικά κοινά τους στιγμιότυπα, μέσα από τα οποία δείχνουν στους διαδικτυακούς τους φίλους πως περνάνε.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους,

ενώ στην πρώτη του Αυγούστου γιόρτασαν και την πρώτη τους επέτειο!

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ζουν τον έρωτά τους στις Κυκλάδες!

Πριν από μερικές ώρες, σε ένα διάλειμμα από τις διακοπές τους, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις των ακολούθων της.

Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο στην ερώτηση που δέχτηκε για το πως νιώθει σε αυτή τη φάση της ζωής του, προχώρησε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση.

«Πρόσφατα ανακάλυψα ότι δεν είμαι ρομπότ. Επιτέλους έχω χαλαρώσει έχω μάθει να νιώθω και “θα πεις τώρα τι λέει αυτή..”, λειτουργούσα τόσο ρομποτικά στη ζωή μου που δεν ζούσα τίποτα, καταπίεζα τον ίδιο μου τον εαυτό για χρόνια για να είμαι η τέλεια γυναίκα στα πάντα. Τον τελευταίο χρόνο έχουν αλλάξει τόσα πολλά έχω δουλέψει τόσο πολύ με το να παίρνω μόνο ότι αξίζω και τίποτα λιγότερο», απάντησε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Ο Χρήστος Μάστορας μιλά για τη σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Χρήστος Μάστορας φιλοξενήθηκε στο Κοσμοράδιο 95,1 με τον Τάσο Ριζόπουλο και μίλησε για τη σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Ωστόσο, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός γάμου, δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Τι εννοείς; Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να’ χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι. Ρώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς;

Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα; Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι η στιγμή κατάλληλη, κινούμαι αστραπιαία», ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας.

Διαβάστε ακόμα:

Παγιδευμένοι: Απαγωγή – σοκ διαλύει Άννα και Δημήτρη

Βίκυ Χαντζή: Η συνεργασία με τον Alpha και οι θυσίες που έχει κάνει για τη δουλειά

Άγγελος Βλαχόπουλος: Συγκινεί ο πολίστας μετά το ατύχημα της μητέρας του -Η φωτογραφία από το ασθενοφόρο

Keywords
Τυχαία Θέματα