Ιωάννα Τούνη: Το απίστευτο ποσό για να δουν μια ταινία στις Μαλδίβες -«Ξενερώσαμε…»

Σε τέσσερις ημέρες η Ιωάννα Τούνη θα γιορτάσει τα 30α της γενέθλια! Η γνωστή Influencer σκοπεύει να κάνει ένα πολύ ξεχωριστό πάρτι, αφού πήρε μερικούς πολύ καλούς της φίλους και μαζί με τον αγαπημένο της και το μωράκι τους ταξίδεψαν στις Μαλδίβες!

«Έκλεισα αεροπορικά και διαμονή για μένα και τους κολλητούς μου, τους πιο στενούς για μένα ανθρώπους που λατρεύω να πάμε ταξίδι. Ήθελα να κάνω κάτι για τα γενέθλια μου που να μπορώ να έχω τους φίλους μου και το μωράκι μου. Να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάπου ξεχωριστά. Και έκλεισα ταξίδι για εμένα και τους πιο αγαπημένους μου

φίλους», είχε πει η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο πριν αποκαλύψει τον μαγικό προορισμό που επέλεξε για τα φετινά της γενέθλια.

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι της στο νησί.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Πάντως μέσα από ένα InstaStory που έκανε, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως όλοι μαζί ήθελαν να πάνε σήμερα για movie night, ωστόσο το κόστος του εισιτηρίου τους… ξενέρωσε!

«Σήμερα κανονικά ήταν να δούμε movie night και το κλείσαμε και μας λένε τώρα ότι για να δούμε την ταινία εμείς οι 9 είναι 900 ευρώ. Όχι για ταινία που παίζει στο σινεμά τώρα, για παλιά ταινία που έχουν διαλέξει τύπου από το Netflix. Θα είναι τα πιο τζάμπα λεφτά που έχω δώσει στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, ξενερώσαμε πάντως. Είναι δυνατόν; Πάρα πολλά», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε.


Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η Θεοδώρα Σιάρκου: «Οι γονείς μου “έφυγαν” από τη ζωή με πέντε μέρες διαφορά»

Απόστολος Γκλέτσος για 50-50: «O Φιλιππίδης έχει οικογένεια και τα χρήματα αυτά τα χρειάζεται»

Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στο στόχαστρο των δολοφόνων -Η οικογένεια του Βαφέα διψάει για εκδίκηση

Keywords
Τυχαία Θέματα