«Για ποιο λόγο να πάει η Μαρίνα Πατούλη στο J2US και να γίνει τηλεοπτικό σκουπίδι;»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης (17/11) ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος δε μάσησε τα λόγια του και μίλησε για όλα.

Όταν, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη στο Just the 2 of us, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν χαρίστηκε καθόλου και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα, με μια καριέρα τέτοια που είχε δίπλα της έναν άντρα επώνυμο, ή η άλλη που είναι επιστήμονας

ή η άλλη με κάτι αρώματα να πάνε στο J2US και να γίνουν τηλεοπτικό σκουπίδι; Για ποιο λόγο; Για να της μάθει ο κόσμος; Να βγει δημόσια και να πει ότι πήρε το διαζύγιο; Η πρώτη είναι η κυρία Πατούλη που παίρνει διαζύγιο; Επιτρέπεται τώρα να βγούνε αυτά τα πράγματα; Είναι ντροπής πράγματα».

Βέβαια, δεν στάθηκε μόνο στην Μαρίνα Πατούλη, αλλά σχολίασε, μεταξύ άλλων, και τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Αργυρού ως κριτή στο The Voice:

«Θα γίνει τώρα δάσκαλος ο Αργυρός; Είναι ένας καλός τραγουδιστής, ένα ομορφόπαιδο και δεν αμφισβητώ την αξία του. Αλλά μπορεί να γίνει τώρα δάσκαλος ο Αργυρός;», ολοκλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:GNTM -Κυβέλη: Απαντά για τη σκηνή που τη δείχνει να ξυπνάει μαζί με τον Ντίνο στο ίδιο κρεβάτιΓιώργος Καπουτζίδης – Νίκος Μουτσινάς: Το χρονικό της κόντρας τους από το 2013Μπέττυ Μαγγίρα: Δεύτερη ημέρα απουσίας από την εκπομπή – Όσα είπε για την υγεία του Δημήτρη Μάζη
Keywords
Τυχαία Θέματα