Γιάννης Στάνκογλου: «Έφυγα με την πρώην σύζυγό μου για Νέα Υόρκη και…»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα που έκανε στον χώρο της υποκριτικής, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως για δύο χρόνια έζησε με την πρώην σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη, στη Νέα Υόρκη.

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου στη συνέντευξή του

«Ήμουν από τους ηθοποιούς που δεν ήθελαν να κάνουν τηλεόραση – άλλωστε στη

σχολή γαλουχηθήκαμε με το θέατρο μόνο. Με το που αποφοίτησα από τη Δραματική, έφυγα με την πρώην σύζυγό μου για Νέα Υόρκη και ζήσαμε δύο χρόνια εκεί.

Είμαι μεγαλωμένος σε μια οικογένεια που δεν είχε την τέχνη σε μεγάλο βαθμό στη ζωή της – ο πατέρας μου σιδεράς, η μητέρα μου δούλευε σε κλωστοϋφαντουργείο. Μετά τα 22 μου άρχισα να βλέπω θέατρο. Είχα δει το “Χρήμα” του Θόδωρου Τερζόπουλου και είχα πάθει πλάκα, είχα σκεφτεί πως θέλω να δουλέψω με αυτόν τον άνθρωπο. Είχα δει τον “Ρομαντισμό” του Μαρμαρινού, είχα νιώσει το ίδιο.

Οπότε, με το που γύρισα από τη Νέα Υόρκη, έκανα οντισιόν στον Τερζόπουλο και με πήρε. Με είδε ο Μιχαήλ Μαρμαρινός, με πήρε στον θίασό του. Μετά δούλεψα με την Άντζελα Μπρούσκου, με τον Νίκο Καραθάνο στην πρώτη του σκηνοθεσία. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που ξέρουν από θέατρο και τους σέβομαι.

Υπήρξα τυχερός αλλά έχω δουλέψει και πολύ. Έκατσε μετά την τηλεόραση. Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι αν και πότε κατάφερα κάτι με μια δουλειά. Έχει να κάνει με το πώς σιγά – σιγά άρχισα να πατάω στα πόδια μου και να νιώθω σιγουριά, όχι για ρόλους, αλλά με την έννοια πως έπαιρνα όσα έκανα, όσα μάθαινα, όλες τις συνεργασίες μου, και άρχιζα να δημιουργώ την προσωπική μου φαρέτρα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Διαβάστε επίσης:

Ετεοκλής Παύλου: Το τρυφερό βίντεο με την κόρη του, Μελίτα – «Για πρώτη φορά μου ζήτησε να βγάλω το πρόσθετο μέλος»

Κέλλυ Κελεκίδου: Το δημόσιο «ευχαριστώ» για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε -«Είστε η δύναμή μου»

Ξεσπά η Κατερίνα Ζαρίφη: «Δηλαδή όλοι εσείς που παντρευτήκατε και κάνατε παιδί έχετε φτιάξει τη ζωή σας;»

Keywords
Τυχαία Θέματα