Ξεσπά η Κατερίνα Ζαρίφη: «Δηλαδή όλοι εσείς που παντρευτήκατε και κάνατε παιδί έχετε φτιάξει τη ζωή σας;»

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, η Κατερίνα Ζαρίφη εξέφρασε τον εκνευρισμό της για μια ερώτηση που δέχεται κατά καιρούς και σχετίζεται με την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως τη ρωτούν συχνά αν παντρεύτηκε ή αν θα κάνει παιδιά και αυτό είναι κάτι που την ενοχλεί.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ξεσπά για την ερώτηση που δέχεται συχνά και σχετίζεται με την προσωπική της ζωή

«Κι είστε και εσείς οι άκυροι

που σας πετυχαίνουμε στον δρόμο και μας ρωτάτε “Παντρεύτηκες; Όχι. Δεν έφτιαξες τη ζωή σου!”. Το “φτιάχνω τη ζωή μου” σημαίνει παντρεύομαι και κάνω παιδί μόνο; Δηλαδή η ζωή είναι ένα φασόν μόνο; Δεν υπάρχουν ζωές και ζωές φτιαγμένες;

Δηλαδή όλοι εσείς που παντρευτήκατε και κάνατε παιδί έχετε φτιάξει τη ζωή σας; Είναι η πιο άκυρη έκφραση! Ο καθένας φτιάχνει τη ζωή που του ταιριάζει. Μπορεί η δική μου η ζωή που δεν είμαι παντρεμένη με παιδί να είναι πιο φτιαγμένη από τη δική σου για τα δικά μου δεδομένα.

@katerinazarifi_♬ πρωτότυπος ήχος – Katerina Zarifi

Σταματήστε να βάζετε κουτάκια σε όλα κατά το δικό σας συμφέρον. Τη ζωή μας τη φτιάχνουμε κατά την ταπεινή μου γνώμη όταν κάνουμε αυτό που θέλουμε και κυρίως όταν ζούμε με αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Κατερίνα Ζαρίφη.

Διαβάστε επίσης:

Ετεοκλής Παύλου: Το τρυφερό βίντεο με την κόρη του, Μελίτα – «Για πρώτη φορά μου ζήτησε να βγάλω το πρόσθετο μέλος»

Κέλλυ Κελεκίδου: Το δημόσιο «ευχαριστώ» για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε -«Είστε η δύναμή μου»

Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για το νησί που γεννήθηκε και το απίστευτο όνομα που παραλίγο να της δώσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα