Γιώργος Αλογοσκούφης: Παντρεύτηκε ο γιος του, Σπύρος Αλογοσκούφης

Μεγάλες χαρές έζησαν πρόσφατα ο Γιώργος Αλογοσκούφης και η οικογένειά του, αφού ο γιος του, Σπύρος Αλογοσκούφης, παντρεύτηκε!

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Ιουλίου στην Πάρο και στο πλευρό του νιόπαντρο ζευγαριού βρέθηκαν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Καϋμένου στην εφημερίδα «Secret».

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι, κατά το οποίο όλοι μαζί γιόρτασαν το ευτυχές γεγονός και διασκέδασαν

μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Να σημειωθεί πως το κυκλαδίτικο νησί δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού η οικογένεια του γαμπρού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αλογοσκούφης διαθέτει εξοχική κατοικία στην Πάρο και εδώ και αρκετά χρόνια όλοι μαζί περνούν τα καλοκαίρια τους εκεί.

Ποιος είναι ο Σπύρος Αλογοσκούφης

Ο Σπύρος Αλογοσκούφης τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών, ασχολήθηκε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο πλευρό της Γιάννας Αγγελοπούλου και αμέσως μετά έφυγε στην Αμερική, όπου και ολοκλήρωσε με επιτυχία της σπουδές του στο φημισμένο Boston University.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιος του πρώην “τσάρου” της ελληνικής οικονομίας εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια σε γνωστή τράπεζα, που στο παρελθόν είχε αναλάβει επικίνδυνες αποστολές για το ελληνικό χρέος.

Διαβάστε ακόμα:

 Βλαδίμηρος Κυριακίδης για «Μουρμούρα»: «Είναι της μοίρας μου γραφτό να με αφήνουν»

 Σασμός: Τραγωδία στο φινάλε – Όσα θα δούμε στα 5 τελευταία επεισόδια

 Μαρία Μπεκατώρου για «Chase»: «Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη, ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

Keywords
Τυχαία Θέματα