Γιώργος Αμούτζας για την απώλεια που τον σημάδεψε: «Μια τέτοια απώλεια δε γιατρεύεται με τον χρόνο»

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς «Σασμός», o Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και μίλησε για την τρίτη σεζόν του επιτυχημένου σίριαλ, τα νούμερα τηλεθέασης, τον έρωτα αλλά και την απώλεια που τον σημάδεψε.

«Η υποκριτική είναι ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα και δεν είναι για όλους. Δεν είναι εύκολο αυτό που πάμε να κάνουμε με τον Σασμό. Είναι μια καθημερινή σειρά, η οποία έχει γράψει πάρα πολλά επεισόδια, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και αγαπήσει από την πρώτη στιγμή και εμείς τώρα πρέπει να τους δώσουμε

έναν λόγο να συνεχίσουν να βλέπουν αυτή τη σειρά και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης, ο Γιώργος Αμούτζας υποστήριξε πως δεν τα παρακολουθεί αλλά είναι ευτυχής για το αποτέλεσμα: «Δεν κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης σε καθημερινή βάση, ούτε καν σε εβδομαδιαία. Γενικότερα, είναι ενθαρρυντικό να ξέρεις ότι η σειρά που εργάζεσαι βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη θέση από την αρχή της πρώτης μέχρι το τέλος της δεύτερης. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνει ο Νικηφόρος στην τρίτη σεζόν».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός παραδέχτηκε: «Νιώθω ότι είμαι σε μια ηλικία που τώρα χτίζω, δεν είναι η στιγμή να πω κουράστηκα, θέλω διακοπές, ας κάτσω λίγο. Ο άμεσος στόχος μου είναι να βάλω ένα μέτρο στις ώρες της εργασίας μου. Ο έρωτας είναι σημαντικός για όλους τους ανθρώπους, είναι ψυχοθεραπεία. Κάνω πολλές χαζομάρες όταν είμαι ερωτευμένος. Το πιο απλό είναι ότι μηδενίζω τις αποστάσεις».

Ακόμα, ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε την απώλεια που του έχει στοιχίσει στη ζωή του: «Έχω χάσει τον αδελφικό μου φίλο μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα. Μια τόσο σημαντική απώλεια δε γιατρεύεται με τον καιρό, απλώς καταφέρνεις να δεις το πρόβλημα από διαφορετική σκοπιά».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Κρίση στον γάμο τους;

Δανάη Μπάρκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τη γιαγιά της – «Στα εύκολα και στα δύσκολα»

 Ελεονώρα Μελέτη: Οι ευχές από τον Κώστα Τσουρό μετά το τηλεοπτικό «διαζύγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα