Γιώργος Μπένος για Maestro: «Θυμάμαι έντονα αυτή τη σκηνή, ξέσπασα σε κλάματα από τη μια στιγμή στην άλλη»

Ο Γιώργος Μπένος ξεχώρισε αυτή τη σεζόν μέσα από τον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά του Mega «Maestro» που φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Dot.» και ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές για την πιο δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει κατά τη διάρκεια της σειράς.

Ο Γιώργος Μπένος απάντησε χωρίς σκέψη πως η δυσκολότερη στιγμή για εκείνος, καθώς την επηρέασε σε ψυχολογικό επίπεδο, ήταν η σκηνή με τη βία από τον Χαράλαμπο ή κατά κόσμον Γιάννη

Τσορτέκη.

«Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο Maestro ήταν αυτή της βίας από τον Χαράλαμπο, δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία. Η σκηνή ήταν πολύ έντονη και επικράτησε απόλυτη ησυχία στο γύρισμα.

Έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι αυτή τη σκηνή την κάνουμε για τη μυθοπλασία. Με σόκαρε όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει αυτή η βία σε κάποια σπίτια. Με ζόρισε ψυχικά αυτή η σκηνή. Ο ρόλος μου έχει πολλές απαιτήσεις. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αλλά και όλοι οι συνάδελφοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Τα γυρίσματα κύλησαν πολύ όμορφα», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπένου.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτα βόλτα με τη νεογέννητη κόρη της

 Ιωάννα Τρινταφυλλίδου: Επιστρέφει στην τηλεόραση! Σε αυτή τη σειρά θα τη δούμε

 Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Το παθιασμένο φιλί στο στόμα στην έξοδο για τα γενέθλιά του

Keywords
Τυχαία Θέματα