Τριαντάφυλλος κατά Κωνσταντίνου Βασάλου: «Έχει πάρει ντόπα στο Survivor και φαίνεται»

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να παρέμεινε στην Ελλάδα και να μην ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor All Star», ωστόσο πάντα δέχεται να μιλήσει στους δημοσιογράφους και να σχολιάσει τις εξελίξεις του παιχνιδιού. Αυτή τη φορά, η κάμερα του «Open Weekend» εντόπισε τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει για Αυστραλία. Ο ίδιος ρωτήθηκε για τον Νίκο Μπάρτζη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, και τις φήμες που θέλουν τους παίκτες να έχουν πάρει χάπια πριν μπουν στο παιχνίδι.

«Τελικά δεν ξέρεις ποιος

σε αγαπά κι ό,τι έζησα εκεί πέρα έγινε κι εδώ. Με απογοήτευσε. Όταν μιλάς με ένα φίλο μέρα παρά μέρα, στέλνεις καρδούλες, φίλε σε αγαπώ, είμαι δίπλα σου ό,τι χρειαστείς και μετά γίνεται αυτό, ε δεν απογοητεύεσαι ρε φίλε; Τώρα το μόνο που μένει να δω είναι να πει κάτι άσχημο ο Σάκης για εμένα. Παναγία μου ο Σάκαρός μου ποτέ», απάντησε ο Τριαντάφυλλος σχετικά με τον Νίκο Μπάρτζη.

Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο ίδιος είπε: «Μα δεν μιλά ο Κωνσταντίνος, θέλει κέρμα για να μιλήσει. Ήταν ένας πανελίστας από το Survivor και δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ να γίνει παρουσιαστής ή κάτι άλλο, που θα μπορούσε. Και στο πάνελ που ήταν, ήταν συνέχεια “έτσι” και μόλις του έβαζαν κέρμα, άνοιγε το στόμα. Μόνο με κέρμα λειτουργούσε, οπότε τι να του πεις…».

Για τα νούμερα τηλεθέασης του «Survivor All Star», ο τραγουδιστής σχολίασε: «Τώρα 30% ενώ είναι μόνο του το ”All Star” Δευτέρα, νομίζω θέλει κάτι παραπάνω».

Τέλος, για το δημοσίευμα σχετικά με τα αναβολικά και τους παίκτες του «All Star», ο Τριαντάφυλλος υποστήριξε: «Κάτι διάβασα για αιματολογικές. Δίκιο έχει. Πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες μπορεί να ντοπαριστούν πριν μπούνε εκεί. Δεν θέλω να θεωρηθεί κακία, αλλά επειδή ξέρω από προπόνηση και γυμναστική κι έχω κάνει βάρη 90 κιλά κι από εκεί που φουσκώνεις, μετά πάλι γραμμώνεις και πας να ξαναφουσκώσεις και καλά. Ο Βασάλος για μένα έχει πάρει ντόπα και φαίνεται. Και κάποιοι άλλοι 2-3 παίκτες έχουν πάρει. Φιλάκια».

Διαβάστε ακόμα:

 Ναταλία Γερμανού: Το απρόσμενο μήνυμα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Καλύτερα δε γίνεται»

 Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Είναι ωραίο να βλέπεις τον πατέρα των παιδιών σου και να λες “αυτός έπρεπε να είναι”»

 Σίσσυ Χρηστίδου κατά James Καφετζή: «Αυτό ήταν ρατσιστικό σχόλιο; Κάνω ότι το προσπερνώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα