Γιώργος Χρανιώτης: «Κακώς δεν έφυγα τότε, έτσι ξεκίνησα να κάνω ψυχανάλυση»

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό MyTv και τη δημοσιογράφο Μαριάνθη Καπετάνου με αφορμή τη νέα σειρά της ΕΡΤ όπου θα πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Στα Σύρματα». Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις κακές συνεργασίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και στη θέση του ηθοποιού μέσα στην ελληνική πραγματικότητα. Παράλληλα, αποκάλυψε πώς ξεκίνησε την ψυχανάλυση

«Ο ηθοποιός δεν χρειάζεται να είναι φτωχός,

να παίζει σε ένα σκοτεινό θεατράκι, δεν είναι «φως, νερό, τηλέφωνο». Έχουμε ανάγκη από μία αξιοπρεπή διαβίωση και ποιότητα ζωής, για να είμαστε αποδοτικοί. Αν ψυχορραγούμε, αυτό θα περάσει σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο», δηλώνει ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Σιχαίνομαι τη φράση “δουλίτσα να υπάρχει”. Καλό είναι να κάνεις παύσεις, να παίρνεις αποστάσεις, να ταξιδεύεις, να παίρνεις πτυχία. Να κάνεις πράγματα που σε κάνουν ευδιάθετο», επισημαίνει αμέσως μετά ο ηθοποιός.

Για το αν έχει τύχει ποτέ να συνεργαστεί με που δεν εκτιμάς σαν συνεργάτη ή ως άνθρωπο, απάντα: «Ναι, έτσι ξεκίνησα να κάνω ψυχανάλυση (γέλια). Μου έχει συμβεί δύο φορές, σε θεατρικά έργα. Κακώς δεν έφυγα τότε. Μπορώ πιο εύκολα να υποστηρίξω ένα κακό σενάριο με καλούς ηθοποιούς, παρά ένα καταπληκτικό σενάριο με ηθοποιούς που δεν εκτιμώ».

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν έκανα casting για το Shopping Star»

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα είναι κριτής στο «Fame Story»

Το Ναυάγιο: Τα πρόσωπα κλειδιά στην εξιχνίαση της τραγωδίας

Keywords
Τυχαία Θέματα