Γιώργος Γεροντιδάκης: Η ανάρτηση λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποτελεί μία από τις δυνατές εισόδους του δεύτερου κύκλου της σειράς «Σασμός». Ο γνωστός ηθοποιός αγαπήθηκε από τους πιστούς τηλεθεατές και ξεχώρισε μέσα από τις ερμηνείες του.

Σήμερα, η επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ALPHA ρίχνει αυλαία, με τους συντελεστές να έχουν ετοιμάσει ένα συγκλονιστικό επεισόδιο για το φινάλε. Ωστόσο, όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, η σειρά θα συνεχίσει να προβάλλεται και του χρόνου, πηγαίνοντας στην τρίτη σεζόν.

Λίγο πριν από την προβολή του τελευταίου

επεισοδίου, λοιπόν, ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον «Σασμό» με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Ο ηθοποιός ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τη συνεργασία και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Gerontidakis (@gerontidakis.giorgos)

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης για το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού»

«Σήμερα τελευταίο επεισόδιο! Μια χρονιά γεμάτη με πολλά συναισθήματα και στιγμές που μας ενώνουν, μας ωριμάζουν και και μας κάνουν να είμαστε έτοιμοι για μια καινούργια συναρπαστική χρονιά!

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και των δυο συνεργείων θα το λέω πάντα ότι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της σειράς! Και φυσικά ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την υπέροχη συνεργασία! Ώρα για ξεκούραση», έγραψε ο Γιώργος Γεροντιδάκης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Πιλίδης: Σοκ για τον αθλητή – Έσπασε τον θώρακά του

 Εύη Βατίδου: Συγκινημένη στην αποφοίτηση της κόρης της – Φωτογραφία

 Σάκης Κατσούλης: «Λύνει» τη σιωπή του για τον Τριαντάφυλλο μετά το άδειασμά του

Keywords
Τυχαία Θέματα