Γιώργος Καπουτζίδης: Το νέο μήνυμα για τον Πάνο Νάτση και η ανακοίνωση για την επανέναρξη των παραστάσεων

Ο Πάνος Νάτσης που πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», έχασε τη ζωή του πριν από μερικές εβδομάδες σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του. Η είδηση του θανάτου του πρόκαλεσε σοκ τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο, όσο και στους οικείους του.

Την θέση του ηθοποιού στην παράσταση έχει πάρει ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, τον οποίο είχε επιλέξει ο ίδιος ο Πάνος Νάτσης για την αντικατάστασή του, σε περίπτωση που κολλούσε κορονοϊό.

Ωστόσο, για την επανέναρξη των

παραστάσεων μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση, ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία συγκινεί με τα λόγια του.

«Είμαστε εδώ! Γιατί η αγάπη συνεχίζεται! Αγάπη για τον Πάνο, αγάπη για όλα όσα ζήσαμε, αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Εύθυμη που μας ένωσε ξανά! Και ευχαριστούμε και όλους εσάς που ήρθατε χθες. Μας δώσατε απίστευτη δύναμη να συνεχίσουμε! Και συνεχίζουμε! Από σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε την σχετική του ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis)


Διαβάστε ακόμα:

Δολοφονία Άλκη: Όσα δήλωσε ο 20χρονος Αλβανός που παραδόθηκε στις αρχές -«Λυπάμαι, έχω μετανιώσει…»

Αθηνά Ευμορφιάδη – Survivor: Το μήνυμα του συντρόφου της, μετά την αποχώρησή της|

«Ζήτησα τα τριπλά από αυτά που μου είπαν για να πάω στο Survivor»

Keywords
Τυχαία Θέματα