Γιώργος Καραϊβάζ: «Υπάρχουν 4 φερόμενοι ως δράστες για τη δολοφονία του», λέει ο δικηγόρος του

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν τα αδέλφια που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο τον Απρίλιο του 2021. Οι δυο τους αρνούνται τις κατηγορίες που τους βαραίνουν, αμφισβητώντας τα στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια των Αρχών.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 3/5 ο δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής του γνωστού δημοσιογράφου, Σπύρος Χαριτάτος μίλησε στο T-live για την υπόθεση που έχει ταράξει το πανελλήνιο.

«Στην περίπτωση του Γιώργου Καραϊβάζ μιλάμε για τυφλή παρακολούθηση,

δηλαδή παρακολούθηση χωρίς την άδειά του. Οι αρχές είχαν εισαγγελική άδεια να παρακολουθούν το τηλέφωνό του μόνο για δύο μήνες. Γιατί όμως να είναι παράνομες και να μην είναι σύννομες; Ποιοι ήθελαν να μην ενημερωθεί ο εισαγγελέας γι’ αυτές τις παρακολουθήσεις;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χαριτάτος.

«Αν χρησιμοποιήθηκαν οι διάλογοι μέσω του Γιώργου για να εντοπιστεί το ο,τιδήποτε επιλήψιμο που δεν αφορά τον Γιώργο αλλά πρόσωπο που θα μπορούσε να επικοινωνεί ο Γιώργος για λόγους που αφορούν μόνο τη διεισδυτική έρευνά του, αυτό είναι κάτι που εμείς το πιθανολογούμε.

Αν όμως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο ηθικό ή οι ηθικοί αυτουργοί, ή το πρόσωπο που όρισε τον εντολέα για να φτάσουμε στους φερόμενους ως δράστες αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το πιθανολογήσουμε», τόνισε σε άλλο σημείο ο Σπύρος Χαριτάτος.

Ακόμα, ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του Alpha: «Εμείς δεν θεωρούμε ότι αυτοί είναι οι δράστες, εμείς έχουμε ένα διαβιβαστικό της Αστυνομίας που με τις ενδείξεις που η Αστυνομία προτείνει στην δικαστική αρχή λέει ότι υπάρχουν τέσσερις ονομαστικοποιημένοι φερόμενοι ως δράστες. Έχουμε δύο εντάλματα σύλληψης, όχι τέσσερα ή πέντε».

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη γίνεται γνωστή -Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

 Στέλιος Χανταμπάκης: Το μήνυμα της Όλγας Πηλιάκη μετά την αποκάλυψη για την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star»

 Γιώργος Ταλάντσεβ για Βασάλο: «Είναι από τους πιο άστοχους παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor»

Keywords
Τυχαία Θέματα