Γιώργος Καρτελιάς: Το τέλος συνεργασίας με το Star και η σχέση του σήμερα με την Ελίνα Παπίλα

Ο Γιώργος Καρτελιάς έδωσε συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και το «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με το Star και την παρουσίαση του «Breakfast@star» ενώ αποκάλυψε ποια είναι η σχέση του σήμερα με την Ελίνα Παπίλα.

«Εγώ έχω κάνει την αυτοκριτική μου για το “Breakfast@star”. Δεν ξέρω αν έφταιξε κάτι σε εμένα, στην Ελίνα και δεν συνεχίσαμε στο Star. Έκρινα το πώς λειτούργησα εγώ αλλά και

το πώς θα μπορούσα να έχω λειτουργήσει. Μας φώναξαν να κάνουμε κάτι, που δεν κάναμε. Δεν μου αρέσει να ρίχνω ευθύνες δεξιά και αριστερά. Όλοι κάπου συμβάλαμε στο να μην βγει αυτό που ήθελε το κανάλι. Για τη δική του γνώμη άλλο μας ζήτησαν κι άλλο κάναμε», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καρτελιάς λίγο καιρό μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής.

Σχετικά με τη σχέση του σήμερα με την Ελίνα Παπίλα, ο Γιώργος Καρτελιάς ανέφερε: «Από το κανάλι μας είπαν ότι δεν βγάλαμε στην τηλεόραση τη χημεία που είχαμε στο ραδιόφωνο. Δεν ήταν αυτό που περίμεναν οπότε λογικό να σταματήσει. Με την Ελίνα Παπίλα δεν έχουμε τσακωθεί. Όταν μας είπαν ότι τελειώνουμε, δεν το συζητήσαμε με την Ελίνα Παπίλα γιατί ακριβώς την επόμενη ημέρα εκείνη έφυγε για διακοπές. Αυτά δεν λέγονται στο τηλέφωνο, λέγονται από κοντά».

Ακόμα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι υπήρξε φορά που μετάνιωσε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής: «Υπάρχει στιγμή που μετάνιωσα που έκανα το πρωινό. Τελικά, μου άρεσε γιατί είδα πράγματα στον εαυτό μου, που δεν περίμενα να δω. Μία φορά μου πέρασε από το μυαλό ότι δεν έπρεπε να υπογράψω. Αλλά θα το έκανα ξανά κι ας μην πήγαινε καλά».

Διαβάστε ακόμα:

 Τηλεθέαση: Πρεμιέρες με «μάχη» στην πρωινή ζώνη – Ποιος τερμάτισε πρώτος;

 Κατερίνα Γερονικολού: Το σχόλιο για τη συνεργασία Τσιμιτσέλη – Λασκαράκη μετά τον χωρισμό τους

 Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Κοινή εμφάνιση στη συναυλία της μετά τις φήμες χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα