Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έγραψαν για μένα ειρωνικά ότι είμαι…»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα παραγωγή του ΣΚΑΪ που θα φέρει το όνομα «Πανθέοι». Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδύεται τον Βλάση Πανθέο, τον στρατηγό και πατριάρχη της σπουδαίας οικογένειας. Η σειρά, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη, αναβιώνει με ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών, μετά το πρώτο της format το μακρινό 1977.

Με αφορμή της νέα σειρας που θα πρωταγωνιστεί,

ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και στον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός πως έχει γράψει, σκηνοθετήσει αλλά και παίξει σε 22 σίριαλ και σαν τι τον είχαν παρομοιάσει λόγω αυτού.

Όσα είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

«Έπαιξα και στην τηλεόραση και σε παραστάσεις και σε ό,τι έπαιξα ήμουν πάρα πολύ ειλικρινής. Αυτό το δέχτηκε ο κόσμος μέχρι τώρα και είμαι ευγνώμων για αυτό. Έχω κάνει 22 σίριαλ, τα οποία τα έγραφα, τα σκηνοθετούσα, έπαιζα. Κάποιος έγραψε ειρωνικότατα τι είναι αυτός; Ο άνθρωπος ορχήστρα; Ε, αφού είχα τη δυνατότητα να το κάνω, το έκανα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Για τους Πανθέους νομίζω ότι ήταν κάτι πολύ ωραίο για εμένα κι έκανα μία δημιουργία. Αυτό θα το δείτε άλλωστε στο πρώτο επεισόδιο, μην το λέω εγώ. Οι Πανθέοι είναι η πιο επιτυχημένη σκέψη για να γίνει. Ήταν ένα από τα καλύτερα σίριαλ που κυκλοφορούσαν τότε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Βούλα Πατουλίδου: Σοκαρισμένη από τη ληστεία στο σπίτι της

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς

Πάνος Μουζουράκης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης του!

Keywords
Τυχαία Θέματα