Γιώργος Λεμπέσης: «Στις αποτυχημένες εξωσωματικές η απογοήτευση ήταν μεγάλη, μαζεύαμε τα κομμάτια μας»

Ο Γιώργος Λεμπέσης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους αναφέρθηκε στον γιο του, ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Νοέμβριο του 2021. Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, Σοφία Τραντίδου, δυσκολεύτηκαν μέχρι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον γιο τους, αφού χρειάστηκε να κάνουν πέντε εξωσωματικές.

«Παιδευτήκαμε πολύ με τη σύζυγό μου για να κάνουμε παιδί. Το αποτέλεσμα όμως μας δικαίωσε και είμαι πολύ ευτυχισμένος μπαμπάς. Ασχολούμαι πολύ μαζί του. Η Σοφία είναι πολύ ευτυχισμένη και εκείνη που τα καταφέραμε.

Θα τον ονομάσουμε Αναστάσιο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λεμπεσης.

Μιλώντας για την απόφαση που πήραν να κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση, ο Γιώργος Λεμπέσης είπε: «Με τη Σοφία είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Όταν το παιδί δεν έρχεται με τον φυσιολογικό τρόπο πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και έτσι ξεκινήσαμε την προσπάθεια. Εγώ θέλω να πω σε όλους τους γονείς να μην τα παρατάνε. Κάναμε πέντε προσπάθειες.

Σε κάθε προσπάθεια που υπάρχει αποτυχία, υπάρχει τεράστια απογοήτευση, προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου. Εγώ προσπαθούσα να στηρίξω τη Σοφία όσο τον δυνατόν περισσότερο και πιστεύω ότι τα κατάφερα γιατί πολύ σημαντικό ρόλο στο να αποκτήσεις παιδί, παίζει η ψυχολογία. Όταν πήραμε θετικό αποτέλεσμα ήμασταν τρισευτυχισμένοι. Ήταν η ομορφότερη στιγμή της ζωής μας! Αυτή και μετά η γέννηση του γιου μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Πάτρα: Κατατέθηκε το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας – Ασφυκτικός ο θάνατός τους

 Πάμε Δανάη: Μετά τη Δανάη Μπάρκα κι άλλο πρόσωπο «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό

 Άγριες Μέλισσες: Διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει στην πολυπόθητη αλήθεια…

Keywords
Τυχαία Θέματα